CinemaKlub

Jimmy Kimmel már megint hülyét csinált fél Hollywoodból

CinemaKlubCinemaKlub

2015. február 25. 0:01

Ha vége az Oscar-gálának, lehet is vágtatni Kimmelhez, hogy kiderüljön, vajon az idén mennyi hírességgel maxolja ki a mentális elborulás új színtereit.
 

Kép: Youtube videó

Mert tudja emelni a tétet. Mert minden évben magasabbra emeli a kretén-lécet, és egyre bődületesebb őrültségekre veszi rá a sztár-spanjait. Általában azzal ünnepli meg a legnagyobb filmes esemény eredményeit, hogy maga is alkot egy kamu film trailert, vagy valami ehhez hasonló finomságot. Idén változott a formula. A Whiplash alapjaiból merítkezve – és azért vegyünk észre némi áthallást a Foxcatcher sztorijából is –  a fáma most saját színi tanodájáról („The Kimmel School of Perfect Acting”), és persze önnön zsenialitásáról szól. De még hogyan! Azóta is sírva röhögünk a videókon! Ugyanis ebből nem volt elég egyetlen darab. Ó, nem-nem. Nagyon nem!

De akkor most mi van ezekkel?

Lévén Jimmy alias Jim Kimmel, a színészek atyaúristene, a legjobb tanár a szakmában, aki olyan minden A-listás színész számára, mint a levegő – nélküle nem is létezhetnek, és persze az idióta módszerei nélkül sem. A baromkodásban olyan arcok asszisztálnak, mint például Lupita Nyong’o, Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch, Jennifer Aniston, Sean Penn vagy éppen Jeff Bridges – és most csak szimplán lusták voltunk legépelni minden egyes nevet, annyival futunk össze egyetlen perc alatt.
 

Az őrület első felében többek között Eddie Redmayne brit akcentusa kerül terítékre, amely inkább filippínó makogás – a mester szerint –, mint valódi színészi teljesítmény (innen jeleznénk, hogy Redmayne Londonban született…). Jennifer Aniston hanyatt is vágja magát az isten kegyeiért, Gary Oldman zacskóból próbálja bizonyítani, hogy mennyire tehetségtelen, és akkor még Susan Sarandon is az apjává fogadta.
 
Ezen a ponton pedig nem szabad abbahagyni a mentális elborulást. Ebből több kell! Ide Sean Penn kell, amint egy kamerával szeretkezik. Emily Blunt és John Krasinski, amint egymás szájába köhögve szakítanak, a lámpa, Matt Damon, a lámpa, Damon, még több Bridges, Nyong’o szétvert kocsija, Oldman miközben disznókat sétáltat. Mi van? Kattints:
 

Matt Damon helyett Damen? Kimmel és Damon kapcsolatának már története van. Akinek kedves az élete megzarándokolja az I'm Fucking Matt Damon/Ben Affleck videókat is, hogy utána Emily Blunt-John Krasinski kontra Kimmel karácsonyi „most jól szétszivatjuk egymást” harcait is megnézhesse.

Nincs mese, a műsorvezető ügyesen építi ki a baráti körét, hogy utána könnyű szerrel vehesse rá őket a legnagyobb képtelenségekre. Lámpa!
#CinemaKlub#jimmy kimmel#sean penn#jeff bridges#benedict cumberbatch#mila kunis#jennifer aniston#lupita nyong'o#matt damon#emily blunt#John Krasinski#susan sarandon#oscar

Címlapról ajánljuk