CinemaKlub

Megérkezett Del Toro mestermunkája?

rtl.hurtl.hu

2015. február 14. 10:13

Kijött a rendező legújabb filmjének a trailere. A Crimson Peak azon túl, hogy bitang erős szereplőgárdával bír, a látványvilágával is mindenkit lesokkol.

Guillermo Del Toro végre dobta a blockbuster-hajhász robotbombasztikus próbálkozásait, és visszatért a horrorisztikus alapokhoz, amelyek hírneve igazi magját jelentik.

A XIX. századi Angliában járunk, Tom Hiddleston csábító tekintete kerget minket álmainkban, hozzá is megyünk, nagy a vonzalom, ja és Mia Wasikowska játssza édesded valónkat. Azonban a szépreményű szerelem sem az, aminek látszik. Hiddlestonunk titkokat rejteget, a testvérével Jessica Chastainnel együtt. Mi is az? Valami köze biztosan lehet a sötéten vibráló óriás kastélyhoz, amelynek már a puszta látványa is gyilkosságokról suttog. De nem gond, majd Hunnam megvéd minket... reméljük.

A szereposztás pazar, nem is lehetne per pillanat ennél erősebbet összehozni: Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, Jessica Chastain és Charlie Hunnam. Jól mutatnak együtt, nemde? És még milyen jól mutatnak majd a részletesen kidolgozott látványvilág közepén!

Mestermunka? Ki tudja, a külföldi sajtó ehhez hasonló szavakkal dobálózik, reméljük igazuk lesz. Ím a trailer, meg lehet kezdeni a parázást:
 
Forrás: Vanity Fair
 
#CinemaKlub#horror#guillermo del toro#tom hiddleston#jessica chastain#charlie hunnam

Címlapról ajánljuk