KERESÉS search-close

tolvajok

43 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tolvajok"

A padláson bújtak el a pónitolvajok

A padláson bújt el a rendőrök elől a pónilopással gyanúsított két fiatalember, ott fogták el őket a monori rendőrök. Március ötödikén reggel az M0-ás elkerülő úton készült egy fénykép egy kocsi csomagtartójában álldogáló póniról. Kiderült, hogy a kiscsikót kevéssel korábban egy budapesti tanyáról lopták el.

Táncra perdült egy tolvaj - figyelemelterelésből

Táncra perdült az egyik tolvaj - figyelemelterelésből. Még november végén két férfi ment be egy debreceni irodába, ahol egyikük azonnal ropni kezdte és amint minden szempár rá szegeződött, társa ellopta az egyik alkalmazott mobilját - a koreográfiát rögzítette a biztonsági kamera. A produkció után a tolvajok gyorsan menekülőre fogták, de a felvételek alapján, szerdán elkapták őket.

Tolvajveszély a temetőkben!

Autófeltörőkre és zsebtolvajokra is lehet számítani a temetőkben, erre hívták fel a figyelmet hétfőn a rendőrök. Mindenszentek ünnepén és Halottak napján tömegek indulnak útnak, a rendőrök és a polgárőrök ezért már mától sok helyen forgalmat irányítanak és figyelik a rendet.

Drasztikusan csökkent idén is az autólopások száma

Az ellopott autók megtalálására szakosodott autóvadász egyesület szerint ez annak köszönhető, hogy a tolvajok többségét rács mögé juttatta a rendőrség. A statisztikák szerint továbbra is Budapesten lopják el a legtöbb autót, de a tolvajok felbukkantak a vidéki nagyvárosokban is, ahol újabban 15-20 éves kocsikat, valamint kisteherautókat visznek el, melyeket szétbontanak és alkatrészenként eladják.

Vicces videóval a tolvajok ellen


szerző:
2018.07.19. 15:19
Vicces videóval a tolvajok ellen

Videót készített a győri rendőrség, hogy a tolvajok trükkös módszereire felhívják a figyelmet.

Térfigyelő buktatta le a tolvajokat

Térfigyelő kamera vette fel, ahogyan három fiatal megpróbál kizsebelni egy részeg férfit Miskolcon. A kamera képeit önkormányzati rendészek figyelték, akik azonnal hívták a rendőröket. A fiatalokat még a helyszínen elfogták, mindhármuk ellen eljárás indult.

Alvó betegeket fosztottak ki a debreceni kórházban

Két tizenéves fiatalt gyanúsít a rendőrség. Az RTL Híradó úgy tudja, a tolvajok szerda hajnalban mentek be a kórházba, egyikük a folyosón figyelt, míg társa egy ápoló és több beteg telefonját is ellopta. A rendőrök elfogták a gyanúsítottakat, és mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyezték.

Megszerelték a markolót, hogy el tudják lopni

Megszerelték a tolvajok egy vémendi gazda évek óta nem használt markolóját, hogy tudják ellopni. A tulajdonos vette észre, hogy a 18 tonnás munkagépével éppen átvágnak a búzaföldjén. Traktorával a tolvajok után eredt, és kérdőre vonta őket, mire a tolvajok kereket oldottak. A rendőrök nem sokkal később elfogták őket.

Megbánták, ezért enyhébb büntetést kaptak a katalizátortovajok

A két szerb férfi Magyarországra járt lopni, az autókat megemelték, és kivágták az alkatrészt. Összesen 72 katalizátort vittek el így, több milliós kárt okoztak. Amikor elfogták őket, akkor is egy lopott alkatrész lapult a csomagtartójukban. A bíróság döntése ellen fellebbeztek, így az ítélet nem jogerős.

Felvétel buktathatta le őket

Videofelvételek buktatták le a tolvajokat. Egy raktárra való elektromos szerszámot és kerti gépet loptak el még tavaly Csepelen. A negyvenöt millió forint értékű zsákmányt bérelt teherautókkal szállították el és egy bérelt raktárban rejtették el. Öt nappal később már el is kapták őket. Akciójukat ugyanis több ipari kamera is felvette. Akár öt évre is börtönbe kerülhetnek. 

Mindenkinek joga van önvédelemre

Öt éve támadták meg az asszonyt egy budapesti kereszteződésben. Betörték kocsijának ablakát, az ülésről elvitték a táskáját, de ő üldözőbe vette a támadókat. A hajsza közben a motor felborult, az egyik tolvaj meghalt. A nőt korábban kétszer is bűnösnek ítélték. Most kimondták: ártatlan.

 

Fosztogatják a kórházakat


szerző:
2017.08.25. 18:08
Fosztogatják a kórházakat

26 tűzoltókészüléket lopott el valaki a győri kórházból, csaknem 800 ezer forint értékben. És ez csak az eheti kárlistája az intézménynek. Azt mondják, mindent visznek a tolvajok: csaptelepeket, vécéülőkéket vagy épp a betegek, dolgozók értékeit. Éves szinten több millió forintos kárt okoznak a kórháznak. Ráadásul szerintük, aki ellopta a tűzoltókészülékeket, mások életét veszélyezteti.

Öt nap alatt háromszor törtek be

Rendszeresen visszajártak lopni. Öt nap alatt háromszor törtek be még márciusban ugyanabba a mosonmagyaróvári házba. A rendőrség szerint huszonéves fiatalok fosztották ki az ott élő festőművész műtermét, a napokban fejezték be a nyomozást. Ékszereket, festményt, gitárt és készpénzt is magukkal vittek. A tolvajokat elfogták, szabadlábon vannak, de csak a hangszer lett meg. A tulajdonos szerint másfél millió forint a kára.

Rendőrök vették a lopott benzint

Rendőrök is vásároltak lopott benzint, őket orgazdasággal, a tolvajokat pedig bűnszervezetben elkövetett sikkasztással vádolja az ügyészség. Egy nyolc tagú társaság 2014 tavaszától egy éven keresztül a benzin és gázolajszállító tartálykocsikból lopott, majd a fővárosban, két helyen is illegális benzinkutat üzemeltetett.

Keréklopásra szakosodtak a tolvajok

Hogy legyen mit enni a családnak - a tolvaj szerint ezért lopta el autók kerekeit, amiket több tízezer forintért adott el. Társa is volt, mindkettejüket Ajkán fogták el a rendőrök. Több városban, például Sopronban és Győrben is loptak. A leszerelt kerekek helyére téglákat tettek.

Lebuktak, mielőtt kiderült volna

Még be sem jelentették a betörést, de már el is kapták a tolvajokat a veszprémi rendőrök. A négy betörőt szerdán kapták el, de csak most hozták nyilvánosságra. Úgy tudjuk, hogy ékszereket és órát loptak egy lakásból, de gyanúsak voltak ezért az utcán megállították őket, majd mindent elmondtak.

Adventi veszélyek


szerző:
2016.11.25. 18:10
Adventi veszélyek

Autóban hagyott ajándékok, nyitva felejtett táska és farzsebből kilógó telefon. Egyebek mellett ezek csalogatják a tolvajokat. A rendőrség arra figyelmeztet, hogy az adventi időszakban többször foszthatják ki a figyelmetlen embereket a zsúfolt helyeken. Stábunk egy bevásárlóközpont parkolójában azt látta, sokan valóban a kocsi hátsó ülésén hagyják holmijukat.

Lopott autóval furikáztak

Először loptak egy autót, aztán loptak egy autórádiót és a lopott holmikkal átmentek Ausztriába. A két fiatal tolvajt egy nappal később elfogták a sümegi rendőrök. Nem tudni mi volt a céljuk, de a kocsit végül egy sáros mezőn találták meg a nyomozók.

Trükkös tolvaj az étteremben

Elegáns tolvajokat keres a budapesti rendőrség. Divatos öltözékben mentek be egy étterembe, ahol vendégnek adták ki magukat. Míg egyikük figyelt, társa kilopta a mögötte ülő kabátzsebéből a pénzét, bankkártyáját és iratait. Mindezt végig rögzítette a biztonsági kamera, amelybe az egyik tolvaj kétszer is belenézett.

Trükkös tolvajt keresnek

Trükkös tolvajokat keresnek a rendőrök. A gyanú szerint a három nő egy idős asszonyt vert át, miután szóba elegyedtek vele a X. kerületben. Papírt és tollat kértek tőle, azt mondták, a szemben lakó ismerősüknek akarnak üzenetet hagyni. Ez persze csak mese volt, a társaság kihasználta azt a pár percet, amíg az asszony beengedte őket a lakásába. Úgy tudjuk, több tízezer forintot emeltek el az egyik szobából, majd eltűntek.

300 ezret hagytak ott a sietős tolvajok

Annyira siettek a tolvajok, hogy nem vették észre, hogy 300 ezer forint lapul a lopott pénztárcában és eldobták. Egy pápai büfében reggelizett egy férfi, amikor véletlenül a földre ejtette a tárcáját. A szomszédos asztalnál észrevették ezt és az egyikük kirugdalta, majd ismerőse felvette és elfutottak vele. Minél előbb meg akartak szabadulni a tárcától, kivettek belőle 21 ezer forintot, amit találtak és az iratokkal együtt eldobták.

Kétszer is meglopták a részeg turistát

Pár perc alatt kétszer is megloptak egy részeg turistát zsebtolvajok Budapest belvárosában. Először három nő szólította le a férfit, majd a pénztárcáját vették ki a hátizsákjából. Még el sem tűnt a banda a környékről, amikor egy másik zsebes a turista telefonjait lopta el. A rendőrök a térfigyelő kamrák segítségével látták a történteket, így néhány perc alatt sikerült elfogni a tolvajokat.

Észrevette a tolvajokat, leszúrták

Mellkason szúrtak egy férfit Nyírbátorban hétfőn délután. A férfi egy méhtelepen dolgozott, amikor észrevett két tolvajt. Megpróbálta őket elkapni, ekkor azonban az egyik tolvaj kést rántott és mellkason szúrta üldözőjét. A rendőrség néhány órán belül elfogta a 37 éves férfit, akit emberölési kísérlettel gyanúsítanak. 19 éves társa ellen lopás miatt indítottak eljárást.

 

Kolbászt, sonkát, pálinkát loptak

Több mint hatvan szál kolbászt, füstölt sonkát és pálinkát loptak el egy békéscsabai ház kamrájából azok a tolvajok, akiket a napokban kaptak el a Békés megyei rendőrök. A kolbászt megették és elosztogatták, a pálinkát pedig megitták.

Feltette a netre, ahogy lopnak a boltjából

Nem érdekelte a pécsi tolvajokat a boltot pásztázó 10 kamera, söröket, üdítőt és konzervet loptak. A tulaj feltöltötte a videót az internetre, hátha valaki felismeri őket. Egy nap alatt 95 ezren látták a felvételt, és volt, aki ráismert a tolvajokra. A tulaj feljelentést tett, a rendőrség lopás miatt nyomoz. Olyanok is, akik ismerték a két férfit.

Mint a cukrot, úgy vitték a bicikliket a csornai fiatalok

Négy hónap alatt összesen 21-et loptak el, volt közöttük vadonatúj is, amit tulajdonosa szinte még ki sem tudott próbálni. A három tolvajt nemrég kapták el. Hét híján pedig a biciklik is meglettek, amiket csütörtökön visszaadtak a tulajdonosaiknak.

Mindent vittek, ami mozdítható volt

Elképesztő mennyiségű lopott árut talált a rendőrség egy banda tagjainál. Szerszámokat, mezőgazdasági gépeket, autókat rejtegettek a tolvajok. Öt férfi összesen húsz Pest és Bács-Kiskun megyei tanyáról lopott el szinte mindent, ami mozdítható volt. Valahonnan még az evőeszközöket is elvitték. Figyelték az ingatlanokat, pontosan tudták, mikor érdemes lecsapni.

7 évet kapott a fagyállós gazda

Sokakat megdöbbentő ítélet született tegnap a fagyállós gazda ügyében. A vádlotatt 7 év börtönbüntetésre ítélték azért, mert 2013 októberében megelégelte, hogy tolvajok fosztogatják a pincéjét, ezért fagyállót öntött a meggyborába. Az egyik tolvaj azonban belehalt a mérgezésbe. Előre kitervelt, aljas indokból elkövetett emberölés vagy jogos birtokvédelem? Megoszlanak a vélemények. Vendégünk volt Dr. Molnár Iván az elítélt ügyvédje.

TRÜKKÖS: A falon át jutottak be a boltba a tolvajok

Előbb egy elemlámpa fénye tűnik fel, majd - a biztonsági kamera felvételein a bal felső sarokban - a lámpát tartó férfi is. Aztán egy kis tornászmutatvány és már az üzletben is van a tolvaj. Az irodában hamar megtalálja a pénzes kazettát és a váltópénzt is. Mindez augusztus huszadikán hajnalban történt egy bajai boltban.

Félmilliót loptak a fodrászatban

Több mint félmillió forintot loptak egy vendégtől egy budapesti fodrászatban! Miközben egy nő elterelte a figyelmet, egy férfi elemelte a pénzt. A tolvajok nem tudhatták, hogy mindezt felvette egy kamera. Az eset egy hete történt, de a tulajdonos miután megosztotta felvétel, már másnap tudta a tolvajok nevét és címét is, és el is mondta a rendőröknek. Azt nem tudni, hogy a nyomozók elkapták-e őket.

Ellopták a látássérülteknek készült szobrot az állatkertből

Péntek délután egy dolgozó vette észre, hogy az orrszarvú kifutó mellől elvitték az ötven centi hosszú bronzszobrot. Az alkotást tíz évvel ezelőtt azért készítették, hogy a látássérült emberek megtapinthassák az állat formáját, és az alatta lévő Braille-írás segítségével többet tudjanak meg erről a fajról.

100 kilónyi lakatot akartak ellopni

Mintegy háromszáz lakatot akartak ellopni a híres pécsi lakatfalról. A kerítésen évtizedek óta gyűlnek a lakatok, amiket szerelmespárok raknak fel. Tolvajok most ebből vágtak le egy 130 kilogrammos, mintegy 300 lakatból álló részt. Elvinniük már nem sikerült, valószínűleg megzavarhatták őket.

Kifosztották a fogyatékos otthont

Értelmi fogyatékosok pénzét és az őket gondozó alapítvány egyetlen, 14 éves autóját vitték el azok a tolvajok, akik kedden fényes nappal törtek be a Bárka Alapítvány dunaharaszti lakóotthonába. Az otthon lakóit sokkolták a történtek, az alapítvány azt mondja, csaknem 2 millió forint a káruk, és veszélybe került a működésük. A rendőrség lopás miatt nyomoz.

Térfigyelő kamerák a zsebtolvajok ellen

Noha az adventi időszakban még több zsebes dolgozik, a rendőrök szerint meg lehet előzni a bajt. De mit tehetünk mi, hogy ne lopjanak meg?

Térfigyelő kamera vette a tolvaj párost

A páros kerékpárokat is nézegetett, valamint megpróbálták berúgni egy társasház ajtaját is, végül a kocsi mellett döntöttek. Napszemüvegeket és egy headsetet vittek el.

Forró nyomon 13-12-14


szerző:
2013.12.14. 19:55
Forró nyomon 13-12-14

Forró nyomon: Hogyan mérlegelhetnek a bírók? Miért tűnik nekünk, laikusoknak úgy, hogy az egyik „könnyen megússza”, és mit gondolnak a gyászolók? Ennek járunk utána, és megmutatjuk, milyen a legpofátlanabb fenyőtolvaj, és hogy milyen a nem igazi szaloncukor.

A szétlopott falu


szerző:
2012.05.09. 23:10
A szétlopott falu

A Somogy-megyei Büssün szinte komplett házak tűntek el az utóbbi években. A falu, ahol még azt is elviszik, ami nem mozdítható.

Liftrugók lopása volt a mániájuk

Több száz ember biztonságát veszélyeztették azok a tolvajok, akik társasházi liftekben lévő, úgynevezett liftrugókat loptak Miskolcon.

Ellopták a kutat az utcáról


szerző:
2011.06.21. 14:48
Ellopták a kutat az utcáról

A nyomós kút értéke megközelítőleg kilencvenezer forint.

Vasúti síneket loptak Szegeden


szerző:
2011.06.21. 13:14
Vasúti síneket loptak Szegeden

A megbízó élettársa is aktívan közreműködött a bűncselekményben.

Gyilkosság 40 liter gázolajért


szerző:
2011.02.16. 15:50
Gyilkosság 40 liter gázolajért

Megöltek egy idős férfit keddre virradó éjszaka Tiszaföldváron. Az áldozatot tolvajok verték halálra, majd elvittek tőle 40 liter gázolajat.

Repetáztak a döghústolvajok


szerző:
2010.03.24. 18:09
Repetáztak a döghústolvajok

Egy éjszaka alatt kétszer is elloptak többszáz kiló döghúst egy medgyesegyházi sertéstelepről.

Hotel-szarkák rabolták ki a szaudi hercegnőt

2,9 milliárd forintnyi ékszert vittek magukkal a szaúdi hercegnő szállodai szobájából.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való