KERESÉS search-close

pince

46 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "pince"

Súlyos mérgek voltak egy ferencvárosi társasház pincéjében

Kénsavat és rákkeltő galvániszapot is tároltak egy ferencvárosi társasház pincéjében - egy régi üzemből származott a hulladék, melyet tulajdonosa nem takarított el. Helyette az önkormányzat vitette el a vegyi anyagokat 8 évvel az üzem bezárása után. Több, mint 11 millió forintért. Baranyi Krisztina képviselő az ügyben feljelentést tesz veszélyeztetés és hűtlen kezelés miatt.

 

Feketék a falak a penésztől, a tulajdonos szerint a szomszéd miatt

Egymásra mutogatnak a hivatalok évek óta, közben pedig használhatatlanná vált egy ecseri férfi házának egyik szobája és a pincéje is. A tulajdonos szerint azért ázik, penészesedik a fala, mert az elhanyagolt szomszéd telken renget a gaz, a kinőtt fák gyökere pedig áttörhette háza szigetelését. A hivataloktól eddig hiába kért segítséget.

Életveszélyben a robbanás után

Mentőhelikopter vitt kórházba egy férfit, miután robbanás történt egy pincében szerdán a Komárom Esztergom megyei Lábatlanon. Körzeti rendőrök mentették ki a pattogó téglák közül, életveszélyes égési sérülésekkel. A detonáció akkora volt, hogy még kilométerekkel arrébb is lehetett hallani. A tűzoltók még vizsgálják mi okozta a robbanást.

Radioaktív anyagot találtak egy budapesti panel pincéjében

Radioaktív, sugárzó anyagot talált szombaton egy férfi egy budapesti panelház pincéjében! A Katasztrófavédelem mobil laborja vitte biztonságos helyre az anyagot. Mostanra kiderült, hogy egy régi műszer tartozéka a doboz, senki sem volt veszélyben.

VIDEÓ: Kigyulladt egy pizzéria Pécsett

Egy pincében kialakított, főként kiszállítással foglalkozó pizzériában csaptak fel lángok hétfő este, Pécsett. A tűzben senki sem sérült meg. A felvételt Gyenei László nézőnk készítette. További részletek az RTL Híradóban.

Ipari mennyiségben lopta az áramot és a gázt

Komplett tárolórendszert alakított ki a pincéjében, így lopta a gázt és az áramot egy miskolci férfi éveken át. A gázt tartályokban tárolta, úgy, hogy a környéken lakók semmit nem vettek észre. A férfit a szag buktatta le, szomszédok hívták a katasztrófavédelmet, mert az elmúlt napokban erős gázszagot éreztek. A szakembereket is megdöbbentette a látvány, ami a pincében fogadta őket.

Pincébe zárta a mentősöket

Foglyul ejtett két mentőst egy férfi Budapesten. Rosszullétre hivatkozva hívta őket, majd a segítségére sietőket bezárta egy beszögelt ablakú pincébe. A mentőknél azt mondják; gyakran éri kollégáikat támadás, de ilyen még sosem történt velük. A férfi ellen büntetőeljárás indult, nem tudni, mi volt a célja azzal, hogy bezárta a mentősöket.

Nem volt térerő, így menekült meg

Könnyen lehet, hogy az mentette meg egy nő életét Nagymaroson, hogy a házában nem volt térerő. Emiatt ugyanis éppen akkor ment ki telefonálni, amikor az épület egyik falrésze és néhány bútor egy óriási gödörbe zuhant. Úgy tudjuk azért omlott le a fal, mert egy csőtörtés miatt meglazult alatta a talaj. Az idős nő kétségbeesetten kiabált segítségért.

BEOMLOTT: A bútorok még bent vannak a föld alatt

Összeomlott egy ház eleje Nagymaroson. Mihály Gábor, építésvezetőtől úgy tudjuk: csőtörés miatt felázott a talaj, ami alatt egy pince volt. A meglazult föld nem bírta a terhelést: a fal egy része és a bútorok a gödörbe zuhantak. A ház tulajdonosának nem lett baja. Percekkel a baleset előtt kijött a házból, hogy felhívja lányát. A házban nem volt térerő, a nő ezért ment ki az udvarra.

Pincében talált holttest: gyilkosság lehetett

Megdöbbentő fordulat! Megölhették azt a nőt, akinek holttestét néhány hete találták meg egy dunakiliti ház picéjében. Akkor csak annyi derült ki, fia és annak családja együtt élt az akkor már két éve halott asszonnyal. Egy falubeli hívta a rendőröket, akik most, a boncolás után már emberölés miatt nyomoznak. Az asszonynak két lánya is van, úgy tudjuk, nem messze élnek Dunakilititől, mégsem hiányolták anyjukat.

 

Pincében rejtegette anyja holttestét

Éveken keresztül a pincéjében rejtegette anyja holttestét egy dunakiliti férfi. Úgy tudni attól félt, hogy a házat, amelyben élt, és amelyet anyja lízingelt elveszik tőle, ha kiderül, hogy a nő halott. A szomszédoknak lett gyanús, hogy rég nem látták az asszonyt. A nyomozókat először be sem akarta engedni a férfi, pedig a rendőrök meglepően reagáltak az esetre.

Ráomlott a pince fala


szerző:
2015.08.21. 18:05
Ráomlott a pince fala

Leomlott egy válaszfal és maga alá temetett egy embert csütörtökön egy XIII. kerületi társasház pincéjében. A 30 év körüli férfi egy szekrényben keresett valamit, így amikor meghallotta, hogy dől a fal, beugrott abba, így úszta meg sérülések nélkül a balesetet. A tűzoltók lepakolták róla a törmeléket, a mentők pedig megfigyelésre kórházba vitték. Úgy tudjuk, hogy a pince az elmúlt napok esőzései miatt beázott, valószínűleg emiatt gyengült meg a fal.

Előző rész (2015. június 30.)

Kiderül-e, mi történt a pincében? Gizella biztonsági kamerákat szereltet fel a házban. Zsófinak választania kell a barátság és a család között.

„Történelmi” házakról meséltek

Egy pince, amelyben sikerült átvészelni a II. világháborút, vagy a ház, amelyben József Attila egykori tanára, Horger Antal is lakott. Akár ezeket a helyszíneket is bejárhatják a Budapest100 programsorozat keretében. A százéves házakat bemutató kezdeményezés öt éve indult, azóta pedig az egész fővárost megmozgató eseménnyé nőtte ki magát.

18 éves fiatalt gyanúsítanak a gyilkossággal

Sírva fogadta a hírt, hogy meglett férje gyilkosa. Ezt mesélte az RTL Híradónak az a gyarmati asszony, akinek házába még tavaly decemberben tört be egy akkor még ismeretlen férfi és a pincében úgy fejbe vágta férjét, hogy néhány nappal később belehalt sérüléseibe.

Előzetes: Rabszolgaként tartották a nőket

Házuk pincéjében, borzasztó körülmények között tartott egy család két nőt a Borsod megyei Csernelyen. 6-kor az RTL Híradóban megmutatjuk az elfogás képeit, és megszólal az egyik gyanúsított édesanyja is, akinek egészen más véleménye van az esetről.
 

Visszakéri a segélyt az önkormányzat

4 éve már, hogy felrobbant egy soroksári 3 gyerekes család alatt a pince - aminek létezéséről ők nem is tudtak. A XXIII. kerületi önkormányzat a korábban nekik ítélt 5 millió forintos segélyt visszaperli.
 

Kincseket rejtő udvarok


szerző:
2014.09.20. 18:30
Kincseket rejtő udvarok

Sokszor csak elmegyünk egy-egy épület előtt, nem is gondoljuk, milyen kincseket rejthet az udvara, vagy a pincéje. Pécsen most megmutatták.
 

Mustgáz ölt Szajkon


szerző:
2014.09.15. 18:15
Mustgáz ölt Szajkon

Csak néhány hete kezdődött a szüret, de máris van halálos áldozata a mustgáznak. A Baranya megyei Szajkon saját pincéjében fulladt meg egy férfi vasárnap este.

Házon kívül 13-02-20


szerző:
2013.02.20. 23:15
Házon kívül 13-02-20

Házon kívül: 400 négyzetméteres házból a pincébe. Mennyibe kerül egy Balaton-parti ingyen nyaralás? Családfenntartó gyerekek.

400 négyzetméteres házból a pincébe

Hogyan él szinte 0 forintból egy csődbe ment házaspár?

Kozsó milliókkal tartozik?


szerző:
2012.06.26. 20:56
Kozsó milliókkal tartozik?

Évek óta ki nem fizetett közös költség számlák, végrehajtási eljárások, háborgó lakók. Egy pinceingatlan, amelynek tulajdonosa korábban Kozsó volt, évek óta sok bosszúságot okoz egy társasház lakóinak.

„Illatos” lángok csaptak fel a pincéből

Egy kozmetikai termékeket gyártó cég pincéje égett Csepelen, a tűz oltásához több mint 30 tűzoltó vonult ki.

Mustgáz ölt egy zalai pincében


szerző:
2011.09.29. 14:21
Mustgáz ölt egy zalai pincében

A Zala megyei Botfa közelében egy pincében két ember mustgázmérgezést szenvedett, egyikük életét vesztette.

Marihuánát nevelgettek a pincében

Csaknem 30 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök a napokban, Hajdú-Bihar megyében.

Életveszélyesek a világörökség tokaji pincéi

A két hercegkúti emeletes pincesor egyike beomlott. A helyiek egy éve keresik a megoldást, egyelőre eredménytelenül.

Rejtélyes kráterek Emődön


szerző:
2011.05.08. 18:02
Rejtélyes kráterek Emődön

Több helyen is beomlott a föld a településen a tavalyi nagy esőzések után, két házat le is kellett bontani.

Négyszer döfte szívébe a kést a rabló

A tolvajt még a helyszínen sikerült elkapni, a ház lakói és egy szabadnapos rendőr fogták el. A sérült férfit kórházba vitték.

Mocskos lé öntötte el a taksonyi pincéket

A közeli szennyvíztisztító telep a földekre locsolja végtermékét, az olajos lé pedig nem tud leszivárogni a talajba, így a házakat is eléri.

Megrázó interjú Natascha Kampusch-sal

3096 nap fogság és 4 év szabadság után Natascha Kampusch Budapestre látogatott, és felidézte a 8 év rabság legmegrázóbb pillanatait.

Saját pincéjének rabja lett a német nyugdíjas

A 64 éves férfi egy hétvégér töltött háza pincéjében, miután véletlenül befalazta magát.

Sikolyok és rémüldözés Pécsett

Vérfagyasztó pincetúra várta szombaton a pécsieket a terráriumban.

Sajtcsillagok háborúja


szerző:
2010.09.18. 19:23
Sajtcsillagok háborúja

Az országos sajtversenyre több mint 40 hazai gyártó nevezte termékeit.

Konyhából a pincébe egy pillanat alatt

Megnyílt a föld egy kisvárdai ház alatt. Beomlott a pince és vele együtt a konyha padlója is.

Itt a szüret, támad a mustgáz


szerző:
2010.09.04. 13:22
Itt a szüret, támad a mustgáz

Évente több tucatszor kérik a tűzoltók segítségét mustgáz okozta balesetekhez.

Saját pincéjükben fulladt meg anya és fia

Feltehetően széndioxid végzett egy idős asszonnyal és fiával Mátraderecskén a családi ház pincéjében.

Pincebicaj teljes gőzzel!


szerző:
2010.05.27. 15:42
Pincebicaj teljes gőzzel!

Csak a pincepörkölt hiányzott. A jó hangulat, izgalom és szórakozás adott volt a kőbányai pincerendszerben. A bevállalós szervezők a föld alá vitték a bringaversenyt.

Több mint 150 pince nyílik a hétvégére

Két napon keresztül várják a borkedvelőket kedvezményes, illetve ingyenes borkóstolóval.

Több százmilliót vittek el egy utazási irodából

A pincéből kibontották a padlót, és úgy fosztottak ki egy utazási irodát betörők.

A királyok bora, a borok királya

Az első palackot 360 éve megitták, de még most is fogyasztható lenne. Csodatévő hungarikum - a XXI. században.

Elraboltak és pincébe zártak egy családot?

A fiatal pár szerint gyerekeiket éheztették, házukat eladták.

Évekre elegendő vadkender egy pincében

Családja sem tudta, mivel foglalatoskodik a pincében, ahova senkit sem engedett be.

Véres lelet: megtalálták Drakula pincéjét?

Rejtély, hogy a pécsi pincében milyen szörnyűségeket vihetett véghez Drakula gróf.

Idén is sikeres volt a Nyitott Pince Napok

150 borospince csatlakozott idén a rendezvényhez.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való