KERESÉS search-close

like

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "like"

Ellopták ByeAlex lájkjait


szerző:
2018.01.31. 16:45
Ellopták ByeAlex lájkjait

Kikelt magából ByeAlex, amikor megtudta, valaki az ő személyes fotóit sajátjaként eladva próbált népszerűségre és profitra szert tenni. Az X-Faktor mentora az instagramon 86 ezer rajongót szerzett az évek alatt - ők minden szelfiért és képért hálásak. Valaki erre a népszerűségre lehetett irigy, mikor hamis oldalt létrehozva feltöltötte fotóit. A szükséges lépéseket megtette az ügyben Alex - a kamuoldalak így már nem érhetőek el a neten. 

A legnépszerűbb magyar Like-gyűjtők

A Facebook legnépszerűbb magyarja Lévai Adrienn, akinek a sikere is mutatja, hogy itthonról is lehet milliós rajongótábort építeni hosszú, kemény… vetkőzős munkával. De a like-gyűjtésre vannak más lehetőségek is.

LIKE-MILLIOMOS: A fotós, akinek milliónyi van

Fejes Imre fotóst kérdeztük, mi a titka annak, hogy ilyen sok követője van a Facebookon. Elmesélte... Nézd meg a Fókusz teljes riportját is!

Mindent a lájkokért!


szerző:
2017.11.06. 18:00
Mindent a lájkokért!

Dávid a féltestvérét, Gábort szeretné jobb belátásra bírni. Öccse ugyanis a Facebookon készít live videókat, és olyannyira elvetemült, hogy fürdött már pocsolyában, ivott már étolajat, és egy alkalommal kutyaürülékkel mázolta be az arcát. Dávid szerint testvére túlságosan gyerekes, és szeretné, ha végre komoly ember válna belőle.

ISTENES BENCE: Ha egy szép képet posztolunk, attól az még nem valótlan

Istenes Bence oldala mostanában szerelmes fotókkal van tele, de érthető, hiszen boldog vőlegény. Szerinte azzal nincsen baj, ha valaki szép képet posztol, de azért nem kell túlzásokba sem esni.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Elvonási tüneteket produkáló netfüggők

Alkohol és drogfüggőkhöz hasonló tüneteket produkál, aki túl sokat lóg a közösségi oldalakon és szinte percenként nézi meg okostelefonját, hogy kapott-e választ üzeneteire, illetve lájkolták-e legutóbbi posztját. A Fókusz annak járt utána, hogyan kerülhetünk ki a hálózat csapdájából.

Sebestyén Balázs nagy döntésre szánta el magát!

A műsorvezető elhatározása azonban sokaknak okozhat örömet főleg, hogy Balázs rajongói sajnos már nem sokáig élvezhetik a rádiós reggeli kalandjait.

Kik a közösségi média legnépszerűbb hírességei?

Lájkokat szerezni még a legnagyobb sztároknak sem egyszerű. Az sem mindegy, hogy kivel posztol közös képet a híresség, mert ez nagyon megoszthatja a rajongókat. Összeszedtük, kik a legnagyobb lájkgyűjtők Magyarországon és külföldön. Megkérdeztük, hogyan csinálják.

Story Extra 2016-05-25


szerző:
2016.05.25. 16:55

Fókusz 15-04-29


szerző:
2015.04.29. 17:55
Fókusz 15-04-29

Fókusz: Őssejtbotrány - Fásy Ádám és a plasztikai sebész, Seffer István is felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Seffer korábban interjút is adott nekünk az ügyről. A legnagyobb királyok - Megtaláltuk a közösségi oldalak legnépszerűbb figuráit. Szabyest es Ricsi több millió like-ot gyűjtött össze. Visszatért! - Elhagyta az X-Faktort, majd a Barátok köztöt is. Bozsek Márkkal hatalmasat fordult a világ.

Valóban ciki a szülői lájk?

A napokban attól volt hangos a sajtó, hogy David Beckham, hogy megalázta a gyerekét az egyik közösségi oldalon. A Manchester United egykori legendájának fia, aki már 16 éves szembesült azzal, hogy elérte az egymillió követőt. Ezt szerette volna megköszönni mindenkinek egy rövid videóban, ám amint bejelentette a hírt, apja odaállt mögé és annyit mondott: "Nekem 52 millió van. Ennek kapcsán beszélgettünk vendégeinkkel Csizmadia Dóra Dalma, pszichológussal, Nádas Györggyel, Nádas Gábor Dávidal arról, amit már minden kamasz gyermeke szülő átélt, hogy valóban ciki-e, ha a szülők, rokonok kommentelik a tevékenységüket.

X-Faktorosok ünnepelték Zámbó Jimmyt

55 éves lenne a király, ennek tiszteletére már 12. alkalommal rendeztek emlékestet Zámbó Jimmy tiszteletére. Krisztiánnak állva tapsolt a közönség, de a koncerten több X-Faktoros versenytársa is fellépett.

Nagy Feró fia az apjára ütött

Az X-Faktor mentorának kisebbik fia, Hunor hétfőn ünnepli a 23. születésnapját, de Feró még emlékszik arra az időszakra, amikor rendszeres vendég volt az iskolaigazgatónál: a fiú ugyanis vonzotta a balhékat.

Egyre szűkül az X-mezőny


szerző:
2012.11.20. 08:15
Egyre szűkül az X-mezőny

A szombati élő show nem várt izgalmakat okozott mind a színpadon, mind a kulisszák mögött. Riporterünk már órákkal a műsor kezdete előtt ott volt a színfalak mögött, hogy megmutassa Önöknek, milyen reményekkel várják a versenyzők a hatodik döntőt.

X-Faktor: Az utolsó csapatnak is mennie kellett

A 2012-es X-Faktor versenyétől elbúcsúzott az utolsó csapat is. A Like tagjai és mentoruk, Nagy Feró is láthatóan csalódottan vették tudomásul a végeredményt.

Reggeli - Csak csajok 12-11-19

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Felszínre törtek a Like gyerekkori élményei

Visszavittük az időben az X-Faktor egyetlen csapatát. A Like-os lányok először is jót nevettek egymás gyerekkori színpadi próbálkozásain, aztán a fizika törvényeit meghazudtolva, vagy éppen kijátszva, hangot váltottak, és a végén még a hajuk is égnek állt.

Orvoshoz kellett vinni az X-Faktor döntőseit

A visszaszámlálás már elindult, két nap múlva kezdődik az X Faktor 2012-es szériájának első élő show-ja. A versenyzőknek a legjobb formájukat kellene hozni, ám néhányukat a szokásos őszi vírusok máris ledöntötték a lábukról.

A baba neve: Like


szerző:
2011.05.17. 14:18
A baba neve: Like

Egy izraeli házaspár szeretett volna különleges, meghökkentő nevet adni a lányuknak. A Facebookról választottak egyet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való