KERESÉS search-close

kizuhant

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kizuhant"

Elkapott egy zuhanó gyereket egy férfi Kínában

Elkapott egy zuhanó gyereket egy férfi Kínában. A két és fél éves kisfiúnak szinte semmi baja nem lett, nem úgy a megmentőjének, aki eszméletét is vesztette. A drámai eseményeket egy biztonsági kamera felvette.

Kizuhant a kilencedikről, csodával határos módon úszta meg a zuhanást a férfi

A kilencedik emeletről zuhant ki, de beleakadt a lába az alatta lévő erkély korlátjába - így úszta meg egy 70 év körüli férfi csodával határos módon, hogy több tíz métert essen. Úgy tudjuk, a klímát szerelte, amikor megszédült és kibillent. Egy arra járó nyomozónő rohant segíteni, egyedül tartotta percekig a lábánál fogva fejjel lefelé lógó férfit. Végül több kollégájával együtt sikerült visszahúzni az erkélyre. Combtöréssel vitték kórházba. Az ijedtségtől sokkos állapotban volt.

A harmadik emeletről zuhant ki egy négyéves kislány

Intenzívosztályon ápolják azt a 4 éves mezőtúri kislányt, aki vasárnap egy háznak a harmadik emeleti ablakából zuhant ki. A kislány már túl van az életveszélyen, de súlyosan megsérült. Rokonai azt mondták, hogy állkapocs műtétét kellett végezni rajta.

Túl van az életveszélyen a harmadik emeletről kizuhant kislány

Túl van az életveszélyen, intenzív osztályon ápolják azt a 4 éves mezőtúri kislányt, aki kiesett a harmadik emeleti lakásuk ablakából még vasárnap. Az anyja egyedül hagyta otthon, elment a piacra, a kislány pedig valahogy felmászott a konyhaablakba. Azóta a Baleseti Központban ápolják. A családtól úgy tudjuk, állkapocs műtétet végeztek rajta, és még nem tudni, lesz-e maradandó agyi károsodása.
A Híradó korábbi riportját itt tudja megnézni.

Nem tudják, hogy zuhanhatott ki a kislány

Nem tudni, hogy tudott 3 évesen felmászni a radiátorra, majd kinyitni a tetőablakot - másfél éve halt meg az a kistarcsai kislány, aki feltehetőleg kiesett 4. emeleti lakásuk ablakából. A szülők nem voltak otthon, keresztanyja vigyázott rá, de azt mondja, neki is el kellett mennie. A Blikk szerint több szakértői vélemény is elkészült, de ezek csak a kérdések számát növelték.

Kizuhant a somlói várból


szerző:
2018.09.16. 18:07
Kizuhant a somlói várból

Lezuhant egy férfi szombat délután a somlói vár faláról. Családjával kirándultak a várromnál, amikor megpihent. Leült a várfalra, de nem vette észre, hogy hiányzik a korlát, hátradőlt és leesett a mélybe.

Egyre jobban fejlődik Krisztofer

Édesanyja nevét már képes leírni, a szeretlek szót pedig elmutogatja. Családja szerint egyre jobban fejlődik Krisztofer, aki egy éve zuhant ki egy extrém hintából. A szerkezet valószínűleg egy hibás alkatrész miatt szétesett alatta. Édesanyja legutóbb áprilisban beszélt nekünk fia gyógyulásáról.

Jobban van a kizuhant kisfiú

Napokkal korábban már megszökött a kórházból az a 8 éves kisfiú, aki szerdán kizuhant a kaposvári kórház harmadik emeletéről. A baleset előtt megint szökni próbált, az egyik takarítószertárban bújt el, annak ablakából zuhant a mélybe. Több csontja is eltörött, és belső sérülései is vannak, a Pécsi Gyermekklinikán ápolják.

3 emeletnyit zuhant a kisfiú

Kizuhant egy nyolcéves kisfiú a kaposvári kórház gyermekosztályának egyik ablakából ma délelőtt. Úgy tudjuk, hogy kiszökött a kórteremből és a takarítószertárban bújt el. Innen esett ki az ablakon. A kisfiú nagyon magasról esett, három emeletnyi mélységbe zuhant, de nagy szerencséje volt, és túlélte az esést. Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség büntetőeljárást indított. A kisfiú állítólag egyszer már megszökött a kórházból.

Kizuhant a bobból a kanyarban

Súlyosan megsérült egy férfi a balatonfűzfői bobpályán. Az utolsó előtti kanyarban kiesett a kocsiból, és a földre zuhant. Több csontja is eltört. A tűzoltóknak kellett lehozni őt a domboldalról. Úgy tudni, a 40 éves férfi a születésnapját ünnepelte, ajándékba kapta a bobozást. A pálya üzemeltetője szerint nem ők hibáztak, a férfi menet közben kikapcsolta a biztonsági övet, ezért esett le a bobról a kanyarban.

Kizuhant a sofőr a vezetőfülkéből

Két kamion ütközött össze csütörtök hajnalban az M1-es autópályán Tatabányánál. A szerencsétlenül járt szerb sofőr épp a pihenőből hajtott ki, de valószínűleg figyelmetlenül váltott sávot és nekiment egy Budapest felé tartó másik kamionnak. A baleset miatt órákra lezárták a sztrádát.

10 perc elég volt a tragédiához

10 percre hagyta magára saját és testvére kislányát, mégis tragédia történt. Vádat emeltek az ellen a vietnámi nő ellen, aki tavaly augusztusban felügyelet nélkül hagyta a két gyereket VIII. kerületi lakásukban. Unokahúga azonban felébredt, kiment a teraszra és felmászott a korlátra, amin átesett és a mélybe zuhant.

Kiesett az ablakon egy kollégista Kiskunfélegyházán!

A 15 éves lány négy métert zuhant, mert eltört az ablak előtt lévő korlát. Meg kellett műteni, mert megsérült a lépe. A baleset szerda este történt a katolikus lánykollégiumban. Az intézményvezető szerint a gyerekek kihajoltak, hogy egy volt diákkal beszélhessenek.

Máig rejtély, miért zuhant ki

Csaknem fél évvel a tragikus baleset után is rejtély: miért esett ki menet közben egy férfi az egyik BKV-buszból, Budapesten. Már nem tudták megmenteni az életét. Édesanyja azóta is az okokat keresi. Híradónknak azt mondta: a busz ajtaja lehetett rossz.

Továbbra is válságos állapotban van az extrém hintából kizuhant fiú

Továbbra is válságos állapotban van a fiú, aki kizuhant egy extrém hintából szeptember elején Várpalotán. A 18 éves Krisztofer jelenleg is kómában van, lélegeztetőgépen. Édesanyja most azt mondta Híradónknak: hisz abban, hogy fia érzi, nagyon sokan vannak vele. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a 33 méter magas hinta működés közben kettétört. Öten sérültek meg a balesetben, a legsúlyosabban Krisztofer.

Kizuhant fiú: Kettészakadt a család

Az apa neveli veszprémi otthonukban annak a 18 éves fiúnak a testvéreit, aki szombaton zuhant ki egy 33 méter magas extrém hintából Várpalotán. Az édesanya minden nap fia mellett van a győri kórházban, aki továbbra is élet-halál között van. Ideiglenesen rokonoknál szállt meg, még mindig nem tudja feldolgozni a tragédiát, nyugtatókat szed az orvosok már felkészítették őket a lehető legrosszabbra.

Válságos a kizuhant fiú állapota

Gépek tartják életben a 18 éves veszprémi fiút, aki szombaton zuhant ki egy 33 méter magas extrém hintából Várpalotán. Édesanyja és húga is a hintán ült, azt mondták, hallották a fiú sikolyát, miközben kirepült. A hintát üzemeltető cég vezetője szerint a speciális tartószerkezet tört el, valószínűleg gyártási hiba miatt. Az orvosok szerint a fiú válságos állapotban van. Édesanyja megtörten nyilatkozott stábunknak.

Megrázó: interjú közben lett rosszul a sérült fiú édesanyja

Élet halál között lebeg, válságos az állapota annak a tizennyolc éves fiúnak, aki szombaton zuhant ki egy 33 méter magas úgynevezett kalapácshintából Várpalotán. Édesanyja és húga is a hintán ült, hallották, ahogyan kiabált, amikor kirepült a hintából. Interjúnk után a megtört anyuka rosszul lett, mentő jött érte.

A teljes adást ITT nézheti meg!

6 emelet magasból zuhant le, 9 millió forintos kártérítést kér

9 millió forintos kártérítést kér korábbi munkaadójától az a munkás, aki 6 emelet magasból zuhant le egy panelházból, Budapesten tavaly nyáron. Éppen az ablakkeretet cserélte egy lakásban, amikor kiesett. Életveszélyesen megsérült – azóta sem tud dolgozni. Híradónknak azt mondta: nem volt heveder a felszerelésükben, és elhitte a kollégáinak, hogy nem kell biztosítókötél, mert úgy gyorsabban haladnak. Főnöke most a rendőrségi szembesítésen tagadta, hogy hibáztak volna.

Túl van az életveszélyen a kizuhant kisfiú

Túl van az életveszélyen az a kisfiú, aki két hete kizuhant egy miskolci panelház ötödik emeletéről. Állítólag a mackója kiesett az ablakon, az után nyúlt. Édesanyja és két másik testvére otthon volt, amikor a baleset történt. A gyereket eszméletlen állapotban, koponyatöréssel, felkartöréssel, mellkasi zúzódásokkal vitték kórházba. Az intenzív osztályra került, lélegeztető gépen volt, megműtötték. Mára stabilizálódott az állapota.

Szörnyethalt a négyéves kislány

Szörnyethalt egy négyéves kislány, miután kiesett egy hatodik emeleti lakásból Budapesten. A rokonok az RTL híradónak azt mondták: az anya a közeli boltba ment reggel, három gyerekét pedig egyedül hagyta. Akkor még mindhárman aludtak. Az anya csak akkor szembesült a tragédiával, amikor hazaért. A rendőrség nyomozást indított.

Az ötödikről zuhant ki a kisfiú

Életveszélyes állapotban van az a hatéves kisfiú, aki kizuhant egy panelház ötödik emeleti erkélyéről kora délután Miskolcon. Egyelőre nem tudni, hogyan történhetett a baleset. A lakók szerint a gyerek az édesanyjával volt otthon, más úgy tudja, a nagyszülők is a lakásban voltak. A gyereket a mentők a helyszínen ellátták, majd a miskolci megyei kórházba vitték. Nem sokkal ezután ért haza az édesapa, akit az édesanyával együtt kórházba kellett vinni, mert sokkot kaptak.

Elkapták a libegőből kieső lányt

A látogatók kapták el a libegőből kizuhant lányt az amerikai New York állam egyik vidámparkjában. A tini öccsével ült a gondolában, amikor valamiért kicsúszott a biztonsági korlát alatt. Visszahúzni nem tudta magát, így kapaszkodott, amíg bírt. Megmentőjének felesége az egészet videóra vette.

6 emelet magasból zuhant le, most pert indít

Pert indít a túlélő: kártérítést szeretne az a munkás, aki még tavaly nyáron 6 emelet magasból zuhant le egy panelházból, Budapesten. Életveszélyesen megsérült – azóta sem tud dolgozni. Éppen az ablakkeretet cserélte egy lakásban, amikor kizuhant. Híradónknak azt mondta: nem volt heveder a felszerelésükben. Elhitte a kollégáinak, hogy nem kell biztosítókötél, mert úgy gyorsabban haladnak. A rendőrség nyomoz; a cégnél pedig cáfolják, hogy hibáztak volna.

 

A kórházban halt meg a kislány

A kórházban meghalt az a 3 éves kislány, aki reggel kizuhant egy panelház negyedik emeleti lakásából. A tragédia a Pest megyei Kistarcsán történt. A helyiek úgy tudják, hogy a gyerek néhány percre egyedül maradt otthon, ekkor zuhant ki. A mentőknek még sikerült újraéleszteniük, majd súlyos koponya és belső sérülésekkel kórházba szállították. A rendőrség már nyomoz, gyanúsított még nincs.

GYÁSZ: Beszéltünk a buszból kiesett férfi édesanyjával

Fiáról és a tragédiáról is mesélt stábunknak a szerencsétlenül járt férfi édesanyja. A 38 éves férfi szombaton menet közben zuhant ki egy menetrendszerinti buszból, és szörnyethalt. A BKV járat középső ajtaja nyílt ki, egyelőre tisztázatlan körülmények között.

Kiesett a buszból, szörnyethalt

Menet közben kizuhant a buszból és szörnyethalt egy férfi Budapesten. A menetrendszerinti BKV járat középső ajtaja nyílt ki. Az egyik közlekedési szakszervezet elnöke azt mondta Híradónknak: úgy tudják, hogy a 38 éves férfi feszegette az ajtót, mert valószínűleg le akart szállni, és ekkor történt a tragédia. A rendőrség annyit közölt, hogy vizsgálják a történteket. A BKV-nál ezután adnak bővebb információt.

Kizuhant a második emeletről

Kizuhant egy 17 éves lány az egyik zalaegerszegi társasház második emeleti erkélyéről. Súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Az eset még kedden történt, de a rendőrség csak pénteken közölte, hogy bűncselekmény gyanújával nyomoz az ügyben, tehát feltehetőleg nem véletlenül esett le a lány.

Ablakpucolás közben kizuhant

Szörnyethalt az a szekszárdi hetven év körüli asszony, aki kizuhant nyolcadik emeleti ablakából. A szomszédok szerint az ablakot tisztította, de megszédült, nem tudott megkapaszkodni és kiesett. Az idős nő halála megrázta a környéken élőket.

Kiestek az autóból, meghaltak

Nem kötötték be a biztonsági övet, kirepültek az autóból. Két halálos baleset is történt emiatt az elmúlt 24 órában. Kecskemét mellett éjszaka egy kanyarban kisodródott autójával egy osztrák férfi. A sofőr azonnal meghalt, utasa életveszélyesen megsérült. Délelőtt egy furgon csapódott az árokba a Vas megyei Dukánál. A sofőr ott sem használta a biztonsági övet, kizuhant a kocsiból és az autó alá került.

A fióka 7 méteres zuhanást élt túl

Anyja kidobta a fészekből, ezért emberek nevelnek egy gólyafiókát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mályiban, az ottani Madármentő Állomáson. A fióka 7 méteres zuhanást élt túl, zúzódásait kell kezelni. A Madármentő Állomás felvételei szerint egyre jobban van, amit mi sem bizonyít jobban, mint hatalmas étvágya.

Kidobhatták a kutyát a negyedikről

A negyedik emeletről zuhant ki egy kutya Pécsen. Az állat néhány perccel később elpusztult. A szomszédok szerint a kutyát kidobhatták, a gazdája szerint azonban csak játszottak és véletlenül esett ki. A rendőrség állatkínzás gyanúja miatt nyomozást indított az ügyben.

A kórház szerint senki sem hibázott

Senki sem hibázott - ezt a választ kapták a szülők, akiknek 3 napos gyereke kizuhant az inkubátorból és a földre esett még márciusban a debreceni Kenézy Kórházban. A kórházban indított belső vizsgálat most zárult le.

Előzetes: Kizuhant az inkubátorból a csecsemő

Kizuhant az inkubátorból egy 3 napos csecsemő a debreceni Kenézi Kórházban. A baba a földre esett, a feje sérült meg, ezért megfigyelésre intenzív osztályra szállították. A szülők felháborodtak, azt állítják, hiába kérdezik, a kórházban nem mondják meg nekik, mi történt. Ezért feljelentést is tettek. A csecsemőt már hazavihették. Az édesapa elmesélte az RTL Híradónak, mit éltek át az elmúlt napokban, és hallhatják azt is, indult-e vizsgálat a kórházban.

Nem találnak felelőst, lezárják az ügyet?

A 22 éves Horváth Ilona Győrből tartott Budapestre, amikor kizuhant a vonatból, a sínek mellé került és egy tolató szerelvény halálra gázolta. A MÁV állítja, semmiben nem hibáztak, a rendőrség hiába vizsgálja az ügyet, felelős nincs.

Fél év, mire felépül az ablakon kiesett diák

A fiút már kihozták az intenzívről, magánál van, és szeretne minél előbb hazamenni.

Lezuhant egy vak kislány a IV. emeletről

Úgy tudjuk, a gyerek édesanyjával volt otthon, amikor a baleset történt. A kislány valahogyan az erkélyhez sétált és kiesett.

Két és fél éves kislány zuhant le a kilencedikről

A kislányt a mentők egy órán keresztül próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Egy turista karjaiban landolt a lezuhant gyerek

Egy külföldi nő mentette meg azt a kisgyereket, aki kizuhant egy floridai szálloda negyedik emeleti erkélyéről.

Erkélyről erkélyre esett


szerző:
2011.01.22. 19:02
Erkélyről erkélyre esett

Kizuhant a kilencedik emeleti erkélyéről és beesett egy két emelettel lejjebb lévő erkélyre egy idős férfi.

Orvos karjaiba pottyant a hetedikről a baba

A francia kisfiú lakásuk erkélyéről esett ki és előbb egy kávéházi terasz ponyvatetejére, majd egy járókelő karjaiba esett.

Túlélte a négyemeletnyi zuhanást

Szerencsésen túlélt négyemelet zuhanást egy nő hétfőn éjszaka Orosháza belvárosában.

Meghalt a házból kiesett gyerek


szerző:
2010.08.30. 15:24
Meghalt a házból kiesett gyerek

A hatéves gyerek percekig kapaszkodott a párkányba, mielőtt leesett.

Mésfél éves baba zuhant ki a másodikról

Fejsérülést szenvedett a második emeletről lezuhant baba, leszerelték erkélyük korlátját.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való