KERESÉS search-close

kenu

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kenu"

Vasbányai Henrik bejutott a középfutamba

Frissített: Vasbányai nem jutott döntőbe kenu egyes 1000 méteren.  A KSI 25 éves, ötkarikás újonc sportolójának rosszabb volt az ideje, mint az első középfutam harmadikjának, így nem került a legjobb nyolc közé, s kedden a B döntőben szállhat vízre.

Mélyvénás trombózist kapott Vajda Attila

Vajda Attila, a 31 éves olimpia bajnok kenus hétfőn még átvette a legjobb kenusnak járó díjat, szerdára azonban korházba került, ahol megállapították, hogy mélyvénás trombózisa van. A sportoló jelenleg is korházban van, és bár már jól érzi magát, a teljes gyógyulási idő tizenkét hét.
 
 

Taroltak a magyarok a kajak-kenu világbajnokságon!

A moszkvai VB-n a magyar csapat számos országot utasított maguk mögé diadalmas győzelmeikkel. Az aranyérmes Kárász Anna és a harmadik helyen végzett Kammerer Zoltán meséltek élményeikről.

Fókusz 12-10-10


szerző:
2012.10.10. 20:50
Fókusz 12-10-10

Fókusz: Szexbotrány! - Lass Bea felháborodott az őt ért támadásokon. Az x-faktoros szerint ő nem szexfilmben szerepelt. Állati reggel - Balázsék tehenet fejtek és birkát nyírtak, sőt Vadon Jani a legmerészebb dolgot is bevállalta. Ne gyűlöljetek! - Janics Natasa könnyeivel küszködve magyarázza távozásának okait. Megviselték a kritikák.

Férjének lelke is ott ült a győztes kajakban

Az „egy hajóban evezünk” mondás Fazekas-Zur Krisztának jelenti a legtöbbet. Az aranyérmes női kajaknégyes hátsó evezőse férjével, Rami Zurral piheni ki az olimpiai izgalmakat, élvezi kedvenc hobbijukat, a stand-up evezést.

Szeretteikért lapátolnak a hős olimpikonok

Janics Natasa majdnem elsírta magát, amikor Londonról esett szó. Aranyéremért száll ismét hajóba, a kislányáért is hajt csakúgy, mint Peking hőse, Vajda Attila, aki kisfiáért és édesapja emlékéért lapátol.

A magyar olimpikonok legfurább legjei

Már csak néhány nap és teljes lesz a Londoni Olimpiára induló magyar csapat. Eddig 148 sportolónk kvalifikálta magát: 91 férfi és 57 nő. Bemutatjuk a legifjabbat, a legöregebbet, a legkisebbet, a legnagyobbat és aki teljesen ismeretlen sportolóként lett a magyar csapat tagja.

Fókusz 12-06-13


szerző:
2012.06.13. 20:55
Fókusz 12-06-13

Fókusz: Váratlan fordulat - Riporterünk duettet énekelt Julio Iglesias-szal. A nők bálványa szerint kollégánk szebben énekel, mint ő. Újabb meglepetés - Az óceán közepén megtalálták Rakonczay Gábor elvesztett kenuját. Exkluzív interjú az Azori-szigetekről. Rémálom a nappaliban - Mi a teendő, ha akkor törnek be a házunkba, amikor otthon vagyunk?

Exkluzív: Vitéz és gazdája újra együtt!

Rakonczay Gábor hajója egy hónapnyi vízen való hánykolódás után az Azori-szigeteken ért partot. A Guinness rekorder mostani feladata az volt, hogy megtalálja a tűt a szénakazalban, és sikerült is neki!

Rakonczay hajóját elnyelték a habok

Egy újabb rejtély Rakonczay Gábor útja körül. Apró kenuját elnyelte az Óceán. Miközben hazafelé vontatták, viharba kerültek és 5 órás küzdelem után a hánykolódó kenut levágták a kötélről. Az eltűnt jármű, a tengeri jog szerint azé, aki megtalálja.

Ádáz kenu-küzdelmek után újra itthon

A pillanat, amelyre férj és feleség már közel 2 hónapja készült. Rakonczai Gáborért hónapokig egy egész ország izgult, miközben ő hihetetlen harcot folytatott az életéért a hatalmas hullámokkal.

Hazatért a rekorder kenus


szerző:
2012.04.03. 19:20
Hazatért a rekorder kenus

Hatalmas tapssal, hősnek kijáró tisztelettel fogadták a Liszt Ferenc repülőtéren Rakonczai Gábor kenust. Az Atlanti-óceánt rekordidő, 60 nap alatt átszelő hajósról egy hónapig nem lehetett semmit sem hallani.

Rekordidő alatt teljesítette a távot

Rakonczai Gábor vasárnap éjjel megérkezett a Karib-tengeri Antiguába és jól van. Az Atlanti-óceánt átevező kenusról ez a legfontosabb hír. Gábor elsőként feleségét hívta fel, még éjszaka.

10 éve nyoma veszett, de visszavárják

Hónapok, évek vagy évtizedek óta eltűnt magyar expedíciósok nyomába eredünk. Szívbemarkoló történetek olyan kenusokról, barlangászokról és hegymászókról, akiknek az emléke lassan a múltba vész.

Egyedül, kenuval evez át a nyílt vizeken

Rakonczay Gábort elfogta a kalandvágy, hogy egyedül keljen át az Atlanti-óceán vizén. Párjával 4 éve ők voltak az első magyarok, akik átevezték az óceánt egy saját építésű hajóval, a Tűzhangyával.

Megjött az étvágyuk a győzelemhez

Tóth Dávid és Kulifai Tamás a szegedi kajak-kenu világbajnokság nagy meglepetésgyőztesei. Dobogós helyért eveztek, és végül nekik szólt a magyar Himnusz.

Fél kettő 11-08-29


szerző:
2011.08.29. 14:35
Fél kettő 11-08-29

Fél kettő: Aranyeső- Csipes Tamara két VB aranyérmet nyert. Kilóharcosok - négy sztár összesen 109 kilótól szabadult meg. Bekötik a fejét? - Tóth Gabi és a házasság. Vendégünk volt az énekesnő.

Nem keresik tovább az eltűnt kenust

Hiába keresték azt a férfit, aki kenuval borult fel szerdán, majd elmerült a Dunában.

Kiváló magyar éremtermés a kajak-kenu vébén

A magyar csapat 3 arany- és 2 bronzérmet, valamint 7 londoni kvótát gyűjtött a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.

Hihetetlen kitartással készülnek a lányok a vb-re

Janics Natasa még mindig kiváló formában van, pedig van rá esély, hogy épp amiatt nem drukkolhat társainak a szegedi világbajnokságon, mert akkor hozza világra gyermekét. Az edzőtáborban már nagy az izgalom.

Aranyeső Belgrádban


szerző:
2011.06.20. 18:02
Aranyeső Belgrádban

11 éremmel, köztük 6 arannyal zárta a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságot a magyar válogatott.

Tripla magyar diadal a kajak-kenu Eb-n

Kajak női egyesünk és kettesünk, valamint férfi kenu négyesünk is összelapátolt egy-egy aranyérmet!

Visszaszállt a kenuba Kozmann György

Kiss Tamás, a kenus páros másik tagja bölcsen kivárta, amíg a visszatérés gondolata megérik Kozmannban.

Világverő kajakos


szerző:
2010.08.27. 18:25
Világverő kajakos

Janics Natasára érdemes várni, mert mindig jó hírekkel érkezik. A poznani világbajnokságról 3 aranyérmet és 2 ezüstöt hozott haza az érte szurkolóknak.

Reggeli 10-08-24


szerző:
2010.08.24. 08:30
Reggeli 10-08-24

Megváltoztatta vallomását a Zámbó-ügy koronatanúja, a részletekről Hulé Éva ügyvédje beszélt a Reggeliben, nálunk jártak a kajakos lányok, 12 érmet szereztek a hétvégi poznani kajak-kenu világbajnokságon.

Hat aranyat lapátoltak össze a kajakosok

Hat arany, öt ezüst, egy bronz és egy világrekord. Ez a magyar kajak-kenu csapat mérlege.

Kenusokat mentettek a Rábából


szerző:
2010.08.18. 20:50
Túrázókra leselkedő vízi veszélyek

A mosonmagyaróvári tűzoltóság 10 ezer szórólapot készíttetett, amelyen a legfontosabb tudnivalókat gyűjtötték össze.

Gőzerővel keresik az eltűnt magyar kenust

A Dráva horvátországi szakaszán evezett, a horvát hatóságok búvárokkal kerestetik.

Ma zárul a licit Koló kenujára


szerző:
2010.06.09. 08:27
Ma zárul a licit Koló kenujára

Szerda délután négy óráig lehet licitálni Kolonics György egyedi versenykenujára.

Árverésen Koló versenykenuja


szerző:
2010.05.26. 18:48
Árverésen Koló versenykenuja

Kolonics György versenykenujára licitálhatnak az érdeklődők Magyarország egyik legnagyobb árverési portálján szerdától jövő hét szombatig.

Bécstől Budapestig eveznek


szerző:
2009.08.15. 20:31
Bécstől Budapestig eveznek

A teljesítménytúra résztvevői 300 kilométert tesznek meg hat nap alatt.

Vízbe borult kenust keresnek


szerző:
2009.07.12. 20:06
Eltűnt a folyóban kenuzás közben

Csak a cipőjét találták meg annak a férfinak, aki a vízbe esett Dunaszigetnél.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való