Celeb vagyok, ments ki innen!

Szexi fehérnemű-bemutató, burjánzó szerelem és őrjöngő műsorvezetők – ezek voltak a Celeb vagyok, ments ki innen! legnagyobb pillanatai

rtl.hurtl.hu

2022. december 30. 6:07

A műsor négy év kihagyás után tért vissza az RTL képernyőjére 2022-ben, és hatalmas sikert aratott a nézők körében. Nemcsak a televízióban, de nálunk, az rtl.hu-n is követhették a rajongók, ahogy kíméletlen kihívásokkal, vitákkal, érzelmekkel és nehéz pillanatokkal birkóztak meg a kolumbiai dzsungelbe száműzött celebek. Cikkünkben most megmutatjuk, hogy melyek voltak az évad legnézettebb videói.

5. Zámbó Krisztián feladta a játékot

Az ötödik helyet Zámbó Krisztián szerezte meg, aki nem sokkal a leleplezése után feladta a Celeb vagyok, ments ki innen! játékát. A celeb Bokoremberként mindenkit megtréfált csínyeivel, a Bátorságpróbán nyújtott teljesítményével sikerült jóllakatnia az éhes táborlakó celebeket, akik nem csupán a pizzának, de neki is nagyon örültek. Azonban a vidám falatozásnak Krisztián rosszulléte vetett véget: váratlanul összeesett. A pillanatokon belül érkező orvosi segítségnek köszönhetően az énekes már saját lábán hagyta el a tábort, majd kórházba vitték, ahonnan a vizsgálat után kiengedték. Krisztián végül úgy döntött, hogy legnagyobb sajnálatára nem folytatja a játékot.


4. Múcska Gergőt lenyűgözték Molnár Nini mozdulatai

Úgy tűnik, Nini és Gergő kapcsolata vitte nálatok a pálmát, ugyanis a páros több helyezést is bezsebelt ranglistánkon. Az egyik ilyen videóban derült ki először, hogy Nini ámulatba ejtette Gergőt. 

Lehet, pár nap múlva jobban beindítja a fantáziámat 

– mesélte a gazda, akit teljesen lenyűgöztek Molnár Nini mozdulatai a reggeli torna során.


3. Balázs és Jani önkívületi állapotba kerültek

A hatodik évaddal nemcsak a műsor, hanem az ikonikus műsorvezető-páros is visszatért az RTL képernyőjére. Sebestyén Balázs és Vadon Jani négy héten keresztül szórakoztatták a nézőket, és számoltak be a dzsungelben történt eseményekről. Így volt ez akkor is, amikor Gergő megnyomta a táborban elhelyezett nagy piros gombot. A műsorvezetők teljesen kikészültek, és önkívületi állapotban őrjöngeni kezdtek a díszletben. A kirohanásuk egyenesen a dobogó harmadik helyére repítette őket.


2. „Te ma nem bírsz magaddal” – izzott a levegő Nini és Gergő között

Nini és Gergő már a kezdetektől fogva egy hullámhosszra került. Kapcsolatuk akkor ért a tetőfokára, amikor Nini félreérthető ajándékot, egy óvszert adott Gergőnek, aki ezek után megtette az első komolyabb lépést a lány felé. A gazda kíváncsi volt rá, hogy lehet-e a románcukból több is, így lámpaoltás után akcióba lendült:


1. Ez volt az egyik legszexibb jelenet a Celeb vagyok, ments ki innen! eddigi történetéből

A Celeb vagyok, ments ki innen! egyik legszexibb jelenete zárja a listát, amelyben Schumacher Vanda saját kezűleg készített fehérnemű-kollekcióját mutatja be társainak. A lány állítólag azért gyártott új bugyikat és melltartókat, mert kifogyott a fehérneműkből. A textileket celebtársa, Molnár Nini segítségével szabták olyan csábítóra, hogy a divatbemutatóról szóló videó egyenesen a lista elején végzett.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#sebestyén balázs#celeb vagyok ments ki innen#összefoglaló#cikk#legnézettebb#best of#molnár nini#múcska gergő#schumacher vanda#zámbó krisztián#vadon jani#Videó

Címlapról ajánljuk