Celeb vagyok, ments ki innen!

Így ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évada

rtl.hurtl.hu

2022. november 6. 20:53

Fecó rejtélyes körülmények között eltűnt a táborból, a celebek félelmet nem ismerve küzdöttek az utolsó Kincsvadászaton, illetve Bátorságpróbán. És ami a legfontosabb: kiderült az is, hogy kinek ítélték a nézők a dzsungel királya címet.

Kalandos volt a táborlakók utolsó éjszakája. Fecó eltűnt, ami miatt Vanda teljesen pánikba esett. Ha ez nem lett volna elég, még ijesztő morgásokat is hallottak az éjszaka közepén, amik mögött természetesen Balázs és Jani állt. Szerencsére Ádám résen volt, és egy konyhakéssel felvértezve ment megnézni, hogy mi lehet a zaj forrása. Curtis át is aludta volna az egészet, ha nem keltik fel őt is, hogy segítsen megkeresni Fecót.


Az utolsó Kincsvadászat egy igazi heroikus küzdelem volt mindannyiuk számára. A folyó sodrásával megküzdve kellett oda-vissza menniük a két part között. Bár nagyon éhesek és fáradtak voltak, de ez sem akadályozta őket abban, hogy teljesítsék a próbát.

Miután átélhettük a Kincsvadászat izgalmait, Balázs és Jani élő adásban látogattak el a táborba, hogy kihirdessék a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának bronzérmesét, Varga Ádámot!


Ezután az utolsó Bátorságpróba megpróbáltatásait izgulhattuk végig, ahol a versenyben maradt három celeb félelem nélkül küzdött a győzelemért. Curtisnek, Ádámnak és Fecónak méterekkel a víz felett állva kellett minél tovább a levegőben tartaniuk egy labdát.

Miután a kimerítő Bátorságpróba után visszatértek a táborba, hatalmas meglepetés fogadta a fiúkat. Egy igazi ünnepi vacsora várta a versenyben maradt celebeket. Ha kíváncsi vagy, hogy miként mulatott három pasi egy dzsungel közepén, akkor nézd meg a videót!

Életem legmeghatározóbb három hete volt ez

– nyilatkozta Curtis, miután elfogyasztotta társaival a kedvenc ételét. 

Végül elérkezett a pillanat, amikor Balázs és Jani a nézői szavazatok összesítése után bejelentette, hogy ki nyerte el a 2022-es Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelkirálya címet. Miután kiderült, hogy Curtis kapta a legtöbb szavazatot, rákezdett a zenekar, táncosok lepték el a tábort, és rózsaszirmok is hullottak az égből. Alkalomhoz illően Jani és Balázs átadták Curtisnek a koronát, a jogart és a fából készült ananászt is.

Így ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évada
Fotó: RTL Sajtóklub
#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#curtis#varga ádám#frohner fecó

Címlapról ajánljuk