Celeb vagyok, ments ki innen!

Eljött végre a celebek bosszúja és egy új lakó is beköltözött a táborba – ez történt a Celeb vagyok, ments ki innen! adásában

rtl.hurtl.hu

2022. november 4. 22:45

A visszaszámlálás elindult, már csak két nap választja el a Dzsungelben küzdő celebeket, hogy hazatérhessenek, egy közülük azonban királynőként vagy királyként hagyja el a tábort. Jani és Balázs ezért kedveskedtek a celebeknek, ráadásul egy új kiskedvenc is otthonra talált a táborban.

A táborra szállt átok még mindig kísérti a lakókat, ezúttal Átok Pacinko próbált meg túljárni mindenki eszén, de Fecó, a Villám egy percre sem vette le a szemét a szerkezetről. Tettre készen várta a legördülő kókuszdiókat, sikerére pedig annyira büszke volt, hogy még Balázséknak is bemutatott a kamerákon keresztül.


A szívatós feladat nemcsak éjjel, kora reggel is éberen tartotta a játékosokat. Olyannyira , hogy Fecóék egy aranyos hüllőre bukkantak, akit Ádám azonnal a vállára is vett, mert régi agámájára emlékeztette. A lakók rögtön befogadták az új kiskedvencet és gondosan meg is etették.

Nem gondoltam, hogy ilyen dínók is léteznek a Dzsungelben

– lepődött meg Fecó.


Eljött az újabb Kincsvadászat ideje, amihez Ádám és Curtis álltak csapatba. Csakhogy a rapper húzta a rövidebbet. Látszólag ugyan nem volt nehéz feladata, hiszen az volt a cél, hogy minél többet egyen, a fogások viszont nem voltak a kedvencei.

Arra gondoltam, hogy egy robot fogkefe, és éppen az járkál a számban

– nyugtatta magát Curtis a ficergő csótányra harapva.


Vanda és Fecó úgy érezték ráfér egy kis megújulás a táborra is és önmagukra is. Vanda ezért a múmia szettjének minden lehetőségét kihasználta, hogy szexibb öltözéket készítsen magának, Fecónál pedig úgy érezte, eljött az ideje, hogy pozitív energiával töltse meg a tábort.


A Bátorságpróbán a táborlakók Dzsungelbéli álma vált valóra azzal, hogy végre bosszút álhattak minden apró szívatásért, amit a műsorvezetőktől kaptak. Bár Balázs és Jani kiszolgáltatott helyzetbe került, beszólásaikból így sem vettek vissza. Így nemcsak a torták, de az égetőbbnél égetőbb poénok is repkedtek a levegőben.


Az este végén óriási meglepetés és még nagyobb meghatódás érte a táborlakókat, mikor megkapták szeretteik videóüzeneteit. Volt, akinek szerenáddal és egy egész focicsapattal szurkoltak, és olyan is akadt, akit egy tál pörkölttel várnak haza, de csak a győzelem után.


A nézők ismét szavaztak, de a legkevesebb szavazatot begyűjtött játékos ma már nem a táborban tölti az éjszakát.


Eldőlt, ki a legjobb négy, aki még küzdhet a győzelemért.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#összefoglaló#19. adás#celebek#bosszú#új lakó#hüllő

Címlapról ajánljuk