Celeb vagyok, ments ki innen!

Csiganyálas szépségápolás, horrorisztikus élmény és egy váratlan jó éjt puszi a Celeb vagyok, ments ki innen! adásában

rtl.hurtl.hu

2022. november 3. 22:14

Végéhez közeledik a táborlakók Dzsungel élete, azonban az esőerdő mélye még így is számtalan meglepetést tartogat a játékosoknak és a nézőknek. Hogyan kerültek múmiák a táborba és milyen világrekord borította ki Curtist? Íme!

Nem titok, hogy Ádám szeret odafigyelni külsejére, kedvese pedig gondoskodott is vőlegénye szépségéről, mikor csomagot küldött a Dzsungelbe. Fecó rá is repült a csiganyálból készült arcápolóra és barátja még extra szépségtippekkel is ellátta társát.


A celebeknek okosnak és egyben gyorsnak is kellett lenniük a Kincsvadászaton, mielőtt Balázs és Jani múmiát csinál belőlük. Curtis megugrotta a feladatot, a többiekre viszont nehéz sors várt, de Vanda kapott néhány vigasztaló szót Balázstól:

Nyugtasson a gondolat, hogy nagyon jól nézel ki.


Az izgalmas játék után ideje volt visszatérni a táborba, ezt azonban nem a megszokott módon tehették meg a játékosok. Mikor bevitték a textilbe tekert emberalakokat, Ádám úgy érezte, mintha egy apokaliptikus filmbe csöppent volna, Vanda pedig leszögezte, hogy bár nem klausztrofóbiás, pánikba esett volna, ha nem áll ilyen jól neki a múmia szett.

Horrorisztikus élmény volt

 – fejtette ki Ádám.


Újabb kihívás várt a táborlakókra: világrekordok megdöntésére vállalkoztak. Curtisnek minél több tojást kellett felütnie, azonban két darab híján elbukta a rekordot. A rapper ezen annyira felhúzta magát, hogy megfagyott a táborban a levegő.


A balhé elcsendesült és az ünneplés vette át a helyét. Dia kiesése után egyvalami már biztossá vált: Vanda az utolsó női játékos a táborban és ezzel ő lett a Dzsungel királynője. A fiúk be is hódoltak neki, a megható pillanat pedig még egy őszinte vallomást is előhozott Vandából:

Rengeteg minden átértékelődött bennem.


A Bátorságpróbán “egyszerű” feladatot kaptak a játékosok, ugyanis nem volt más dolguk, mint aludni. Jani gondosan körbe is ment, hogy mindenkire vessen még egy pillantást, amikor Curtisnek eszébe jutott, hogy a műsorvezető a legfontosabb dolgot elfelejtette.

Jó éjt puszit nem kaptam

– panaszkodott a rapper.


Ismét elbúcsúzott egy játékos a Dzsungeltől. Balázs és Jani szokásukhoz híven meglátogatták a táborlakókat, hogy személyesen közöljék, ki az, akinek búcsúznia kell.


Ahogy az már megszokott, ezúttal is egy játékossal kevesebben hajtják álomra a fejüket a táborlakók. A vasárnapi győzelemért már csak öten folytatják a küzdelmet a Dzsungelben.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#18. adás#összefoglaló

Címlapról ajánljuk