Celeb vagyok, ments ki innen!

Ádám majdnem feladta a játékot, Jani kegyetlenül célba vette Fecót, a táborlakók pedig egy nehéz pillanatban egymásra találtak

rtl.hurtl.hu

2022. november 2. 22:30

Egyre fokozódik a feszültség, hiszen már csak néhány nap van a Fináléig. A táborlakók ezúttal is feszegették kitartásuk határait, azonban valakinek ismét búcsúznia kellett.

Merci csokilopása kemény büntetést eredményezett. Így miután a bűnös Diát vitte magával a veszélyzónába Curtis helyett, a színésznő teljesen kiborult. Úgy érezte, barátnőre talált a fiatal lányban, aki most durván hátba szúrta őt. Ennek ellenére megpróbálták tisztázni a helyzetet, de vajon tényleg sikerült?

Hátba támadva érzem magam 

– fakadt ki Dia.


A sírás után egy kis szórakozásra is volt ideje a táborlakóknak. Este egy Janit ábrázoló szobrot csempésztek egyik ágyból a másikba, azonban aki reggel a szobrocska mellett ébredt, pórul járt. Gergő és Merci okosan kijátszották a többieket, így Ádámra szállt az átok, amit a szobrocska hordozott. Bár barátai próbálták elviselhetőbbé tenni a szoborrá válás hosszú óráit, a színész így is élete legszörnyűbb rémálmába csöppent, ami miatt majdnem fel is adta a játékot.


Jani és Balázs óriási versengésbe kezdett, ugyanis nem tudtak megegyezni abban, vajon Dia és Feri Kincsvadászata izgalmas vagy unalmas volt, az viszont biztos, hogy a játékosok taroltak a feladatban.


A szobrocska által Ádámra szállt átok keményen próbára tette a játékos fizikumát és elméjét. A táborlakók azonban nem nézték tétlenül szenvedését, igazi csapatként támogatták társukat. A megható pillanat pedig könnyeket csalt Ádám szemébe.

Megtartjuk egymást, ha arról van szó.


Ezúttal Dia és Fecó néztek szembe félelmeikkel a legutóbbi Bátorságpróbán, azonban Fecó itt még nem sejtette, hogy Jani lesz a valóra vált legrosszabb rémálma. Igazi ínyencségért zajlott a kitartó küzdelem, azonban a műsorvezető úgy vélte, Dia túl lágyszívű játékostársával, ezért átvette a fegyvert és megsorozta a sikoltozó Fecót.


A kiszavazás ezúttal sem kerülte el a táborlakókat: Dia, Ádám és Feri közül egyvalakinek búcsúznia kellett a kolumbiai Dzsungeltől, na és persze a győzelemtől is.


Már csak hat játékos folytathatja a küzdelmet, akik ismét egy lépéssel közelebb kerültek a győzelemhez.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#varga ádám#vadon jani#frohner fecó

Címlapról ajánljuk