Celeb vagyok, ments ki innen!

Éhség, lopás, és a táborlakók legdurvább balhéja – ennyi minden történt a celebekkel a keddi részben

rtl.hurtl.hu

2022. november 1. 20:45

A verseny végéhez közeledve egyre nagyobb indulatok szabadulnak fel a táborlakókban, ami miatt a tábor eddigi legnagyobb veszekedése kerekedett Merci csokilopásából. A lány tette nem maradt büntetlenül, de nem csak ő került veszélybe a döntése miatt.

A táborlakókat egy ideig a Gergő és Nini közötti románc tartotta izgalomban, mivel Nini félreérthető ajándékot adott Gergőnek. A fiú szerette volna tudni, hogy lehet-e több a köztük lévő szoros barátságból, ezért az éj leple alatt akcióba lendült. 


Gergő csalódottan ébredt, amiért ennyire félreértette a Nini által küldött jeleket, de Ádám szerint a lány szándékosan vezette az orránál fogva.

Két hete pettingeltek

– mondta Ádám, ki úgy gondolta, hogy Nini csak játszott Gergővel.


Ádám és Curtis a bátorságpróbán a folyónál Jani ellen küzdöttek, aki folyton próbált keresztbe tenni nekik. Bár Ádám leküzdötte a tériszonyát, így sem volt könnyű dolga, mert a műsorvezető eltökélt volt.

Én mindent megteszek azért, hogy éhesen feküdjenek le


Vanda és Feri a kincsvadászaton próbált élelmet szerezni, de Sebestyén Balázs könyve nem segített nekik válaszolni a kérdésekre, ezért egy elefánt folyton felszippantotta előttük a falatokat. Vanda kétségbeesetten figyelte, ahogy a rossz válaszaik miatt eltűntek a finomságok.


Ádám és Fecó a kitartásuknak köszönhetően megtalálták a táborhelyen elrejtett kincset, azonban még nem tudták, hogy minden idők egyik legnagyobb balhéja alakul majd ki a kincsesláda tartalma miatt.


A láda vadollárokat rejtett, amiből Ádám és Fecó csokit vettek, amit a szabályok szerint csak ők fogyaszthattak el. Mercin eluralkodott az éhség, így ellopott egy tábla csokit Fecótól, ami miatt a fodrász nagyon megharagudott rá.

 

Mi lesz, ha megbüntetik az egész brigádot?


A táborlakók közül többen nem nézték jó szemmel, hogy Merci tette miatt akár ők is büntetést kaphatnak, így heves veszekedés alakult ki köztük. A balhé egyik központi elemévé vált Dia is, aki bár először szemet hunyt Merci terve fölött, később mégis vitába szállt vele.


Merci meg is kapta a büntetését, és veszélyzónába került a szavazáson, ám nem úszta meg ennyivel: három másik társát is magával kellett rántania a mélybe.

Nem tudtam, hogy elsüllyedjek szégyenemben, vagy elsírjam magam


Végül a nézők szavazatai alapján Merci távozott, így már csak hét celeb maradt versenyben a dzsungel királya vagy királynője címért.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#összefoglaló#16. rész#Merci#balhé#lopás#csoki#sírás

Címlapról ajánljuk