Celeb vagyok, ments ki innen!

A celebek és a műsorvezetők csatáját döbbent csend követte, amikor egy olyan versenyző hagyta el a dzsungelt, akire senki sem számított – így telt a celebek vasárnapja

rtl.hurtl.hu

2022. október 30. 20:20

Egy láma és egy elveszett napszemüveg is felborzolta a kedélyeket, azonban semmi nem sokkolta a celebeket annyira, mint a távozó versenyző kiléte.

A táborlakók fürdővíz hiányában a kreativitásukra hagyatkoztak, és a patakban próbáltak meg tisztálkodni. Sokan örültek a frissességnek, és Ádám eddigi legférfiasabb élményét élhette át a dzsungelben.

 

Azonban nem kellett már sokat várniuk, egy oltári nagy buliért cserébe a műsorvezetők visszaadták nekik a fürdés lehetőségét. A buliban Jani kedvenc slágerei szóltak, így Fecónak is lehetősége volt bemutatni „idegbeteg, földöntúli” táncmozdulatait.

 

Gergő és Curtis a Kincsvadászat során sem maradt víz nélkül, ugyanis egy óriási tökben evezve küzdöttek meg Balázzsal és Janival a vadollárokért. Balázs a szoros küzdelem során még a szemüvegét is elvesztette, majd Janival a Titanic egyik leghíresebb jelenetét alkották újra.

 

Mercinek a Bátorságpróbán kellett bizonyítania, ahol a kihívója nem más, mint Kolumbia legokosabb lámája volt. A láma remekül teljesített, azonban Mercinek egy-két kérdés fejtörést okozott.

A tízezresen van Mátyás, igaz?

 

Nem a Bátorságpróba volt az egyetlen kihívás, ami Mercire várt: rendeznie kellett Ferivel a viszonyát, ugyanis a celebek azt a feladatot kapták, hogy próbálják meg kitalálni, hogy melyikük hagyja el következőnek a dzsungelt. Merci Ferire voksolt, aki ezt rossz néven vette, és emiatt összetűzésbe keveredtek. Feri a tábor kijárata felé indult, amivel alaposan ráijesztett a társaira.

 

Ám, amikor a táborlakók megtippelték, hogy melyik társuk fog hazamenni, egyikük sem gondolta volna, hogy Tibótól kell elbúcsúzniuk. Balázs és Jani bejelentését döbbent csend fogadta, mert a celebek nem hittek a fülüknek.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#összefoglaló#láma#kocsis tibó#kieső#szemüveg#Kvíz#tök

Címlapról ajánljuk