Celeb vagyok, ments ki innen!

Janicsák Veca távozott, Merci szempilláit eltemették – ezúttal is sűrű napja volt a celebeknek a dzsungelben

rtl.hurtl.hu

2022. október 29. 20:48

A táborlakók a legszebb és legszomorúbb érzéseket élték meg csupán 24 óra leforgása alatt: a családtagokkal való kapcsolatba lépés után Merci szempilláinak elvesztését egy újabb táborlakó távozása követte.

A Kincsvadászaton pórul járt celebeknek fontos kérdésben kellett dönteniük: a fürdővizet vagy a hazatelefonálás lehetőségét választhatták, de igazából a komfortérzetük és az érzelmeik között kellett választaniuk. Bár nem volt könnyű meghozniuk a döntést, a táborlakók a szívükre hallgattak.

 

A versenyzőknek hatalmas örömet okozott, hogy újra hallhatták a szeretteik hangját, és többen érdeklődtek a családtagjaik hogylétéről, azonban Nininek egy másik fontos kérdés is az eszébe jutott – az Instagram követői számát szerette volna tudni.

 

Merci filozófia mélységű kérdéseket boncolgatott, amivel igencsak meglepte Fecót. A hipotézis szó hallatán a fodrász felkapta a fejét, azonban Mercit nem tudta zavarba hozni, mert pontosan tudta, hogy miről beszél.

 

Merci a filozofálgatás után újabb meghökkentő pillanatokat okozott, ugyanis ígéretéhez híven megszabadult a műszempilláitól, amiket egy meghitt szertartás keretein belül eltemettek a dzsungelben. A rögtönzött búcsúztatón Ádám még egy beszédet is elmondott:

Béke pilláira. 
Ti pillák, kik Mercédesz szemfödői voltatok
Most rátok hull az örök szemfödő
Sok békés pislantás
Sok kedves kacsintás
Melyet együtt élhettetek át Mercédesszel
Nyugodjatok békében itt a dzsungel mélyén
Ámen.

 

 

Vanda és Curtis a Bátorságpróbán bebizonyították, hogy akár egy akciófilmben is megállnák a helyüket. Curtis profikat meghazudtoló ügyességgel csüngött a csillagokat keresve, miközben Vanda egy különleges nyelvet használva próbálta meg eltávolítani az akadályokat Curtis útjából.

 

A táborba Balázs és Jani is betért, hogy leróják tiszteletüket Merci pillái előtt, azonban a megható pillanat nem tartott sokáig, ugyanis egy celebnek ismét el kellett hagynia a tábort. A nézők szavazatai alapján ezúttal Janicsák Vecának kellett távoznia a dzsungelből.

 

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#összefoglaló#kieső#verseny#műszempilla

Címlapról ajánljuk