Celeb vagyok, ments ki innen!

Buli, torta, elsöprő érzelmek és egy újabb kieső – ennyi minden történt a pénteki részben

rtl.hurtl.hu

2022. október 29. 0:35

A versenyzők túl vannak a játék felén, és most már érzik, hogy egyre nő a tét. 

A játék félidejét jelző ünnepi vacsora és a hozzá járó pezsgő megtette a hatását, és egy új páros között indult be a kémia. Fecó elkápráztatta a társait a táncmozdulataival, így nem csoda, hogy Jázmin is felfigyelt rá.

 

Bár a szépségkirálynő kifejezte, hogy szívesen került volna még közelebb Fecóhoz, a fodrász Gergőnek bevallotta, hogy nem szeretne többet a lánytól. 

 

Így a tábor egyetlen párosa továbbra is Nini és Gergő maradt, akik között azonban hiába izzott a levegő a buli alatt, és aludtak el egymást átölelve, Nini szerint a különböző életmódjaik miatt nem biztos, hogy a dzsungelen kívül is megtalálnák a közös hangot. 

Szerintem ebben ennyi van

– mondta a divattervező Tibónak, amikor a Gergő iránti vonzalmáról kérdezte.

 

A Kincsvadászaton a hozzátartozóik által küldött ajándékokért küzdöttek meg a celebek, azonban már a játék elején nyilvánvalóvá vált számukra, hogy több társuknak is csalódást kell okozniuk, ugyanis a feladat nehezebb volt, mint várták.

 

A táborba visszaérve a szerencsések kibontották a családjuktól kapott dobozokat, és többüknél is eltört a mécses, amikor szembesültek a szeretteik hiányával. 

 

Az ajándékokból természetesen nem maradt ki a két műsorvezető sem, akik szintén kinyitottak egy-egy otthonról kapott dobozt, amiből megdöbbentő kincsek kerültek elő.

 

A vidám pillanatokból Vanda sem maradhatott ki, aki a szülinapja alkalmából kapott egy tortát, amit a táborlakókkal együtt fogyaszthatott el. A torta a műsorvezetők jóvoltából egy kicsit bogaras volt, azonban láthatóan sok versenyző volt, akit ez egy kicsit sem zavart.

 

A vidámság azonban nem tarthatott sokáig, mert a tábort el kellett hagynia egy versenyzőnek. A játék feléhez érve a versenyzőknek meg vannak számlálva a dzsungelben töltött napjaik, ugyanis mindennap távoznia kell egy celebnek a táborból. A nézők szavazatai alapján Jázmin Viktóriának ért véget a verseny, aki így elbúcsúzott a társaitól.

 

A verseny innentől valóban komolyra fordult, amit az is kitűnően mutat, hogy Merci fontos lépésre szánta el magát a Bátorságpróba után: eldöntötte, hogy megszabadul a műszempilláitól. 


Hogy Merci betartja-e az ígéretét, kiderül a Celeb vagyok, ments ki innen! következő adásából.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#összefoglaló#12. rész#érzelmek#kieső#verseny

Címlapról ajánljuk