Celeb vagyok, ments ki innen!

Hangos vita, oltári nagy szívás és hatalmas buli a dzsungelben – ez történt a celebekkel a csütörtöki részben

rtl.hurtl.hu

2022. október 27. 23:10

A feléhez érkezett a Celeb vagyok, ments ki innen! játéka, az idő vasfoga pedig egyre inkább mardossa a táborlakók idegeit.

Előző nap megtörtént az, amire senki sem számított: Gergő megnyomta a gombot. A többi dzsungellakónak nagyon nem tetszett, amit a gazda tett, pláne annak következményei.

Oltári nagy szívás vár ránk

– fakadtak ki a celebek a büntetés hallatán.


A gomb megnyomásáért járó büntetés értelmében a celebek óránként váltották egymást, hogy betapasszák a víztartályon keletkezett rést. Nini arra számított, hogy amikor rá kerül a sor, Gergő mellette lesz, azonban a gazda – a lány nagy bánatára – magára hagyta őt.

Én vagyok a fekete bárány a nyájunkban

– mondta Gergő, aki úgy érezte, hogy megtörték őt a történtek.


A Kincsvadászaton a játékosok egy trapézon lógva küzdöttek meg egymással békatalpakra erősített harci eszközökkel. A tét minden eddiginél nagyobb volt: aki a párharcok során lezuhant, veszélyzónába került.

A Kincsvadászat után Nyári Dia és Schumacher Vanda vitájától zengett a dzsungel.

Baromira azt érzem, hogy a Dia álszenteskedik

– akadt ki dzsungeltársára Vanda, aki a vita után sírva üzent legjobb barátnőjének a kamerákon keresztül.


A legutóbbi Bátorságpróbának nem mindennapi tétje volt: Tibón és Vandán múlt, hogy mekkora bulit szervezhetnek a táborba visszatérve. Míg a lány rejtélyes lyukakba nyúlva szerezte meg a csillagokat, az énekes fejjel lefelé merült el egy békákkal teli medencében. Vanda figyelmét azonban egyszercsak elvonta betört műkörme:


A játékosok eddig hősiesen állták a sarat, így egy kicsit elengedhették magukat, hogy egy fergeteges bulival megünnepeljék, túl vannak a műsor felén, és a megosztottságnak ezennel vége.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani időközben megtréfálták a születésnapos Vandát, akinek egy különleges, fehérjedús születésnapi tortával kedveskedtek. Ha kíváncsi vagy a finomság fogadtatására, nézd péntek este is 21 órától a Celeb vagyok, ments ki innen!-t az RTL-en.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#6. évad#11. rész#összefoglaló#vita#bátorságpróba#kincsvadászat#rtl

Címlapról ajánljuk