Celeb vagyok, ments ki innen!

Szexi pózolások, óriási esések és totális megőrülés a Celeb vagyok, ments ki innen! szerdai részében

rtl.hurtl.hu

2022. október 26. 23:10

Az egyik celeb olyat tett, amitől Balázs és Jani őnkívületi állapotba került.

Mivel egy csapat sem létezhet igazi induló nélkül, ezért a celebek is megírták a sajátjukat. A zenészeknek és énekeseknek ez a feladat nem meglepő módon könnyen ment, de Lengyel Feri is megmutatta, hogy mélyen ott szunnyad benne egy igazi rapper.

Hallgasd meg a dzsungellakók slágergyanús csapatindulóit!


A táborlakók egy levélből értesültek róla, hogy a büntetésből kapott dinnyét akár meg is ehetik, ha az egész éjszakát kibírják úgy, hogy mindent szabályt betartva a kezükben fogják a gyümölcsöt. A piros csapatban azonban nem volt teljes az egyetértés a dinnye jövőjét illetően. Gergőnek leginkább az nem tetszett, hogy meg akarják mondani neki a többiek, hogy mit csinálhat és mit nem.

Nem tudom, mit gondol, hogy ő az anyám?

– akadt ki a gazda.


Schumacher Vanda kifogyott a bugyikból, ezért Molnár Nini segítségét kérte, akivel elkészítették az első dzsungel fehérnemű kollekciót. Vanda aztán divatbemutatón is tartott, ahol megvillantotta szexi idomait.

Íme a Celeb vagyok, ments ki innen! eddigi legszexibb jelenete:


A Kincsvadászatnak Jani és Balázs is aktív résztvevői voltak, hisz ők lőtték ki bowlinggolyóként a játékosokat, akiknek minél több bábut kellett ledönteniük. A két műsorvezető ismét nem hazudtolta meg önmagát, és a játék alatt végig vicces beszólásokkal kommentálták az eseményeket.

Valakinek vissza kellene tömködni Balázs aranyerét

– humorizált Jani.


A Kincsvadászat végén Sebestyén Balázs visszavágót követelt, ezért a lányok után a fiúk, vagyis Curtis és Lengyel Feri voltak a bowlinggolyók. Bár a színész vetődései bábut nem értek, a hangulatot így is megalapozta.

Ferike olyan, mint egy Superman, akit agyonvágott a kriptonit

– viccelődtek a színész vetődése után.


Mivel a kék csapat győzedelmeskedett a Kincsvadszaton, ezért jól megérdemelt nyereményüket elkölthették Előd boltjában. Curtis azonban nem csupán vásárolni érkezett, hanem eladni is. A rapper ugyanis elhatározta, hogy magszabadul Szombattól, aki szerinte csak viszi a pénzt.

Így fogadták a táborlakók és különösképpen Veca a végzetes döntést:


A Bátorságpróbán egy igazi gyorsasági versenyben volt része a játékosoknak. Aki nem volt elég fürge, az a Rio Claro folyóban végezte. Curtis már azelőtt kis híján a vízbe zuhant, hogy elkezdődött volna a játék.

Atika, nem győzhet le egy nyugdíjas!

– jegyezte meg viccesen az egyik műsorvezető.


Ezután egy nem várt esemény borzolta a kedélyeket a dzsungelben. A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetői teljesen kikészültek a táborból érkezett hírtől. Gergőnél ugyanis betelt a pohár, és megnyomta a gombot.

Balázsék vicces reakciója és a táborlakók döbbenete a videóban:

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#6. évad#10. rész#összefoglaló#rtl

Címlapról ajánljuk