Celeb vagyok, ments ki innen!

Az emberiség jövője, egy főzőshow és a legkeményebb Bátorságpróba – ennyi minden történt a dzsungelben

rtl.hurtl.hu

2022. október 24. 22:56

A Celeb vagyok, ments ki innen! nyolcadik napja is bőven tartogatott meglepetéseket, ugyanis a celebek szamara és a dzsungel majmai szóba elegyedtek, Merci és Vanda a világ nagy titkairól rántották le a leplet, Kocsis Tibó pedig majdnem letörte valaki a kezét.

A celebek estére egy rögtönzött karámba zárták újdonsült társukat, de Jázmin így is tartott tőle, hogy a csacsi leharapja a fejét alvás közben.


Reggelre szerencsére nem harapta le Jázmin fejét, viszont ennél egy sokkal érdekesebb dolog történt a lánnyal a Kincsvadászaton: egy saját főzőshowt vezethetett Curtis-szel! A celebek ugyanis egy időre átvették a műsorvezetést Balázséktól és egy rendhagyó gasztroműsort tartottak Vecának és Nininek. A fogás neve magáért beszélt, az elkészült étel neve nem volt más, mint: Franciás nyelőcső sertésherével és kacsintós omlettel. Kattins ide a receptért!

Mindeközben a táborban hatalmas dilemma volt a celebek között, hogy nyolc nap után megnyomják-e a nagy piros gombot, ami felett az áll, hogy „ne nyomd meg”. Végül nem engedtek a csábításnak és úgy fest, hogy egy darabig még tartóztatják magukat.
 


A nap fénypontja kérdés nélkül Vanda és Merci párbeszéde volt.

Az 51-es körzet átjáró a paradicsomba

– kezdte el okfejtését Vanda és Merci a világot övező nagy kérdésekkel kapcsolatban. A lányok hintázás közben vitatták meg az élet nagy kérdéseit. Merci például arra jutott, hogy rakna az emberek agyába egy chipet, ami egy lézersugár segítségével készítene ételeket. De az 51-es körzetről sem volt mindennapi véleménye: szerinte ott egy féreglyukakon keresztül lehet átjutni a paradicsomba, ahol „luxi” cuccokat lehet venni. Vanda sem volt rest megosztani a jövőről alkotott képét: szerinte a metaverzum a jövő és mindenki egy saját világban fog majd élni. Ő viszont hamar rádöbbent, hogy jobb lenne, ha az alapoknál kezdenék, így rátértek olyan kérdésekre, mint hogy miből készül az üveg, az alumínium és a gumi.


A mai megpróbáltatás pedig majdnem megtörte a celebeket, ugyanis minden idők legkeményebb Bátorságpróbáján vettek részt a kiválasztott celebek. Miközben Fecónak és Gergőnek „finomabbnál finomabb” ételeket kell kóstolniuk, Curtis, Veca, Jázmin és Nini kemény megpróbáltatáson mentek keresztül. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan teljesítették a kihívást, akkor nézd meg a videót!

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#cikk#összefoglaló#nyolcadik adás

Címlapról ajánljuk