Celeb vagyok, ments ki innen!

Zámbó Krisztián feladta, Gergő vécédeszkával lepte meg Ninit, egy celeb pedig távozott a dzsungelből

rtl.hurtl.hu

2022. október 23. 21:24

A Celeb vagyok, ments ki innen! hetedik napja is bőven tartogatott meglepetéseket. A Bokoremberként berobbant versenyző egy rosszullét miatt távozott a dzsungelből, Gergő és Nini pedig még közelebb került egymáshoz.

A Celeb vagyok, ments ki innen! vasárnapi adása Zámbó Krisztián bejelentésével vette kezdetét, ugyanis a celeb úgy döntött, hogy feladja a játékot. Krisztián mindenkit megtréfált csínyeivel Bokoremberként, a Bátorságpróbán nyújtott teljesítményével sikerült jóllakatnia az éhes táborlakó celebeket, akik nem csupán a pizzának, de neki is nagyon örültek. Azonban a vidám falatozásnak Krisztián rosszulléte vetett véget: váratlanul összeesett. A pillanatokon belül érkező orvosi segítségnek köszönhetően az énekes már saját lábán hagyta el a tábort, majd kórházba vitték, ahonnan a vizsgálat után kiengedték. Krisztián úgy döntött, hogy legnagyobb sajnálatára bár, de nem folytatja a játékot. Saját bevallása szerint még nincs csúcsformában, de már jobban érzi magát.


A Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőinek már kora reggel egy ugratással kellett szembesülniük, ugyanis Sebestyén Balázs a tábor hangszóróin keresztül viccelődött a dzsungellakókkal.

Nini és Gergő kapcsolata tovább mélyült. A lány szerint mindenkinek szüksége van egy belevaló férfira, Gergő pedig eljátszott a gondolattal, hogy hogyan festene kiszemeltje lóháton. Abban viszont nem biztosak, hogy ez a kapcsolat a való életben is megállná a helyét.

Van köztünk valami különleges

 – áradozott Nini. Gergő pedig minden alkalmat kihasznált, hogy még inkább belopja magát Nini szívébe. A fiúnak a mai Kincsvadászaton egyedül kellett feljuttatnia három fitneszlabdát a domb tetejére. Miután sikeresen abszolválta a feladatot, a nyereménye sem maradhatott el: a „Celeb ATM”-ből egy rakat pénzt kapott, amit majd később beválthat értékes termékekre a dzsungelboltban. Ő pedig úgy döntött, hogy kiszemeltjének kedvez, és vécédeszkát vesz a megszerzett zsetonokból. Bár dzsungeltársai nem fogadták jól az ajándékot, de a gazda mégis remélte, hogy ezzel is közelebb kerül majd kiszemeltjéhez. Várakozásai pedig beteljesültek: miután bevallotta Nininek, hogy csak miatta hozta a deszkát, egyből össze is bújtak az ágyban.


A mai Bátorságpróba sem ment zökkenőmentesen: Merci kétségbeesett, hogy a sok víz miatt le fog esni a műszempillája. Ettől eltekintve viszont Vanda, Merci és Dia sikeresen teljesítették a Bátorságpróbát, így összesen 13 szelet húst nyertek az esti vacsorához.

A mai adásban pedig kiderült az is, hogy ki a Celeb vagyok, ments ki innen! első kiesője. Ha kíváncsi vagy, hogy a nézők kit mentettek ki a dzsungelből, akkor kattints a videóra!

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk