Celeb vagyok, ments ki innen!

Viták, veszélyes küldetések és Sebestyén Balázs önkritikája – ennyi minden történt a dzsungelben

rtl.hurtl.hu

2022. október 22. 21:03

A Celeb vagyok, ments ki innen! hatodik napja is bőven tartogatott meglepetéseket. Egy szavazás miatt többekben is tüske maradt.

A celebek egy kicsit a nézők helyében érezhették magukat, ugyanis egy saját szavazást keretében mondhatták el, hogy ők kit küldenének haza a dzsungelből. A legtöbb szavazatot Rita kapta, akinek a legnagyobb pofont Lengyel Feri szavazata jelentette.


Schumacher Vandának sem teltek felhőtlenül a szavazás utáni pillanatok. A lány úgy érzi, hogy legtöbbször csak bántják őt celebtársai. Mivel a dzsungelben nem volt kihez fordulnia, ezért úgy döntött, hogy inkább egyedül adja ki magából a felgyülemlett érzelmeit.


Fecó és Ádám veszélyes küldetésre vállalkoztak a dzsungelben, ugyanis saját bevallásuk szerint egy igazi „skorpiófészekre” bukkantak a táborban, amit férfimódra azonnal el is kezdtek felszámolni.

Remélem ezt nem tudja meg az édesanyám

 – nyilatkozott a bevetés után Fecó. 

Kocsis Tibinek már repült bogár a szájába éneklés közben, de abban ő is egyetértett, hogy közel sem annyi, mint amennyi Zámbó Krisztián szájában landolt. Ugyanis az eddig csak Bokoremberként ismert Zámbó Krisztián átesett a tűzkeresztségen, és sikeresen teljesítette első bátorságpróbáját, amivel kapásból egy tucat pizzát nyert társainak.


Miután a Celeb vagyok, ments ki innen műsorvezetői kielemezték Rita és Feri kibékülését, Jani előkapta Balázs régi könyvét és felolvasott belőle pár sort. Erre pedig nem maradhatott el Balázs reakciója sem, aki nem bánt kesztyűs kézzel a saját irományával kapcsolatban.

„Ez akkora egy kalap szar” – nyilatkozott Sebestyén Balázs a saját könyvéről.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk