Celeb vagyok, ments ki innen!

Kiderült, ki a Bokorember, a bőgőmajom rejtélyét viszont nem sikerült megoldani, de Fecó legalább megtréfálta Mercit

rtl.hurtl.hu

2022. október 21. 23:23

A Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik napja is bőven tartogatott meglepetéseket, hiszen többek között egy vadonatúj játékossal bővült a csapat. 

A celebek különös hangokra lettek figyelmesek az éjszaka közepén, és egyből felriadtak az álmukból. Az „öblös, horrorfilmbe illő” ordításoktól teljesen kirázta őket a hideg. 

Nem tudtam eldönteni, hogy ez álom vagy a valóság

– mondta kétségbeesetten Varga Ádám. 

Vajon egy bőgőmajom tartja rettegésben a celebeket?


Mivel Merci egyre elégedetlenebb a frizurájával, Fecóhoz fordult segítségéért, ám a fodrász úgy döntött, hogy megtréfálja a ValóVilág powered by Big Brother egykori játékosát. A lány teljesen kiakadt, amikor megpillantotta magát a tükörben. 

Nem azt mondtam, hogy papagáj akarok lenni! Majdnem elsírtam magam. Borzalmas az ízlésed!

fakadt ki Merci.


A celebek egymás hegyén-hátán vergődtek a mai Kincsvadászaton, Jázminnak pedig kemény fejtörtést okozott a magyar kártya ismerete. 

Nem voltam sosem jó matekból 

– vallotta be a játék közben.


A nézők ezúttal Mercit és Fecót küldték Bátorságpróbára, akiknek a Pörgesd az agyad! nevezetű memóriajátékban kellett bizonyítaniuk. Természetesen kellemetlen meglepetésből sem volt hiány, ugyanis az égből ijesztő dolgok hullottak rájuk. A páros torkuk szakadtából üvöltötte végig a feladatot.


A páros a Bátorságpróba után csirkecombokkal lepte meg a celebeket, akik mind a tíz ujjukat megnyalták a finom falatok után. Fecó kifejezetten elégedett volt a teljesítményükre, és ki is nyilatkoztatta a büszkeségét:

A mi csöcsünkből szopkodnak a többiek.


Vadon Jani lerótta a büntetését, és kiürítette a játékosok vécéjét, akik egy kedves dalt is énekeltek neki a kemény munka közben.


Végezetül lelepleződött a titokzatos Bokorember, aki ezek után teljes jogú játékosként folytatja a Celeb vagyok, ments ki innen! hatodik évadát.

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#RTL Klub#majom#félelem#rettegés#frohner fecó#tréfa#Merci#bokorember#leleplezés#zámbó krisztián

Címlapról ajánljuk