Celeb vagyok, ments ki innen!

Merci sokkot kapott az első Bátorságpróbán

rtl.hurtl.hu

2022. október 18. 22:44

A tévénézők leadták a szavazataikat, így végül a ValóVilág powered by BigBrother egykori játékosának kellett elsőként szembenéznie a félelmeivel. Merci egy üvegkoporsóban sikongatott, miközben gigantikus békák ugrándoztak rajta.

A celebek álmukban sem gondolták volna, hogy már a legelső éjszakán szembe kell nézniük a természet viszontagságaival. Merci és Nini a haciendából lesték a többieket, akik alvás helyett esőkabátban próbálták meg átvészelni a hirtelen jött trópusi zivatart.

Erre az éjszakára elfeledhetjük, hogy aludni fogunk

– mondta elkeseredetten Varga Ádám.


Schumacher Vanda mindenáron meg szerette volna nézni magát a tükörben, és bár Dia és Rita óva intették a lányt, Vanda nem hallgatott rájuk, gondolkodás nélkül felment Mercivel a haciendába. Később a többiek is szóvá tették felháborodásukat Vanda meggondolatlan tette miatt, hiszen attól tartanak, hogy emiatt őket is megbüntetik majd. Vajon Vanda ezután közellenséggé válik a táborban?


Jázmin Viktória és Varga Ádám mindent megtettek, hogy sikeresen végrehajtsák a Celeb vagyok, ments ki innen! első próbatételét. Ádám durván bökdösött a játék során, míg Jázmin könyörögve kiabált a játékostársának:

Vannak nagy lyukak, de ne tedd be sehova!


A páros az összegyűjtött pénzből bevásárolhatott a táborba, ám mivel nagyon sokallták az árakat, Ádám elcsent egy-két dolgot a pultról. Később rajtakapták a csínytevésen, de a színész ennek ellenére nem keseredett el, hiszen egy remek napot töltött együtt a modellel.

Nagyon összehozott minket Jázminnal ez a huncutság

 – mosolygott Ádám.


Az idei évad első Bátorságpróbája is elérkezett. Vandának és Nininek a tériszonyukat leküzdve kellett kiszabadítaniuk Mercit az üvegkoporsóból, akin hatalmas békák ugrándoztak. A lányok keményen megharcoltak a csillaggyűjtés közben, de a koporsó egyszer csak kinyílt, Merci pedig belezuhant a folyóba.


A nagy izgalmak után lecsillapodtak a kedélyek a táborban. „A természetben extra energiám vannak” – mondta büszkén Frohner Fecó, aki szívesen segíti levezetni a stresszt a játékostársainak. Este az ujjaival kényeztette Nyári Diát, aki rendesen kiélvezte a fodrász tehetségét, és később alig győzött hálálkodni.

A végére már elfáradt a kezem

– poénkodott Fecó.

 

#Celeb vagyok, ments ki innen!#celeb vagyok#ments ki innen#rtl#RTL Klub#Merci#bátorságpróba#üveg#koporsó#béka

Címlapról ajánljuk