Celebrandi

Puskás-Dallos Peti zavarba jött, Schumacher Vanda pedig kinézte valaki más partnerét a Celebrandiban

rtl.hurtl.hu

2023. július 27. 21:25

A hírességek folytatták a randizást: Lukács Miki, Frohner Fecó, Jázmin Viktória és Bogdányi Titanilla is próbára tették magukat és partnereiket az első találkozójukon. Eközben Schumacher Vanda már a következő kiszemeltjéről ábrándozott, Puskás-Dallos Petit pedig sokkolta egy szexi ruhadarab.

Jázmin Viktória régen azt kívánta, hogy ne legyenek érzései 


Jázmin Viktória régebben érzelmes lány volt, aki mindent magára vett, azonban a rengeteg számonkérés és korlátozás miatt az évek alatt igazi „jégkirálynő” lett belőle. Ezt viszont nem szereti magában. Vajon Kristóf fel tudja olvasztani a szívét?

Puskás-Dallos Peti zavarba jött Schumacher Vanda melleitől 


Schumacher Vanda egy igazán sokat mutató ruhadarabban ült be a Puskás-Dallos házaspárhoz, amivel sokkolta Petit. A vadító piros színű, fehérneműre hajazó felsőjéről csak nehezen tudta levenni a szemét az énekes.

Schumacher Vanda kinézte magának Bogdányi Titanilla partnerét: „Mit tudtok róla?” 


Schumacher Vandának kettős érzései voltak a szinglipartival kapcsolatban, ennek ellenére több srácot is kinézett magának. A randija után emellett azt is elárulta Petinek és Boginak, hogy kire szeretne még lecsapni.

Frohner Fecó két éve nem mer randizni 


Frohner Fecó nagy győzelemként könyvelhette el, hogy Rebeka végül vele ment el randizni, hiszen többen is kinézték maguknak a lányt. Az első találkozójukon kiderült, hogy miért éppen Fecó lett a kiválasztott és az is, hogy a híres fodrász miért félt eddig attól, hogy újra randizni kezdjen.

Lukács Miki: Nem az jött le rólam, hogy mennyire egy infantilis hülye vagyok? 


Lukács Miki és Orsi is megejtették első randijukat, ahol a híresség randipartnere elárulta, hogy mit gondol Mikiről, amivel kellőképpen meglepte.

#Celebrandi#rtl#puskás peti#schumacher vanda#jázmin viktória#frohner fecó#bogdányi titanilla#lukács miki

Címlapról ajánljuk