Celebrandi

Danics Dóra elküldött egy srácot, Schumacher Vanda pedig kiakadt, mert lepattintották – ez történt a Celebrandiban

rtl.hurtl.hu

2023. július 25. 21:15

A hírességek egy szingliparti keretein belül belevethették magukat az ismerkedésbe. Miközben ők egyre több emberrel beszélgettek, Puskás-Dallos Peti és Bogi megfigyelték, hogyan boldogulnak ezeken a mini randikon.

Schumacher Vandát buta, szőke libának nézték a szinglipartin 

Egy bróker srác szeretett volna megismerkedni Schumacher Vandával, amikor viszont szóba került Richárd munkája, Vanda úgy tett, mintha még sosem hallott volna a digitális valutákról. Vajon miért döntött így?


Danics Dóra elküldte randipartnerét: Nem tudok veled tovább beszélgetni 

Danics Dóra és partnere hamar elmerültek a földrajz és Magyarország térképének rejtelmeiben, azonban az énekesnőnek nem tetszett, hogy a srác nincs mindennel képben. Ezeket után feltett neki egy plusz kérdést, amivel eldöntötte, hogy van-e értelme még az ismerkedésüknek.


Frohner Fecó exe után újra egy Rebeka nevű lányt nézett ki magának 

„Az életemben sok Rebeka megfordult és általában komoly kapcsolat lett a vége” – mondta nevetve Fecó, amikor bemutatkoztak egymásnak kiszemeltjével, Rebekával. Ezek után sem volt megállás, elmélyülten beszélgettek, ami még Boginak és Petinek is szemet szúrt.


„Megsértődök!” – Schumacher Vandáról azonnal lemondott egyik kiszemeltje 

Schumacher Vanda ledöbbent, amikor rövid beszélgetés és egy újabb jelentkező érkezése után könnyedén búcsút vett tőle az egyik srác. A lány nem is hagyta szó nélkül, hogy ilyen hamar magára akarják hagyni.


Jázmin Viktória máris megtalálta a párját? 

Az egyik beszélgetése alatt nemcsak a Forma-1, de a lányos apukák élete is szóba került Jázmin és randipartnere között. Boginak és Petinek fel is tűnt, hogy a sejtelmes mosolyok azt is jelenthetik, hogy a szépségkirálynőnek bizony tetszik, amit lát.


Köcse Györgyöt megrohamozták a nők a szinglipartin 

Amint belevetette magát a tömegbe, Köcse Györgynek megjött az önbizalma és sorra ment oda a hölgyekhez. Egy idő után viszont meg sem kellett mozdulnia, mert egyre többen jelentek meg körülötte…


Papp Zsomborért összecsaptak a lányok 

Zsombi éppen egy sztori közepén volt, amikor az asztalánál megjelent egy újabb hölgy, aki szeretett volna megismerkedni vele. Hamar rájött azonban, hogy egy kis feszültség alakult ki a lányok között.

#Celebrandi#rtl

Címlapról ajánljuk