Celebrandi

Indul a Celebrandi – A Puskás-Dallos házaspár és Balázs Andrea segíti a celebeket a pártalálásban

rtl.hurtl.hu

2023. július 11. 10:00

Híresek, sikeresek, ünnepeltek, és szinglik. Ők azok a celebek, akik július 24-től minden hétköznap 20:10-től az RTL Celebrandi című műsorában szeretnék megtalálni a párjukat. Nekik sem árt a szerelmi tanácsadás, ezt pedig a Puskás-Dallos Randiügynökség szolgáltatja a számukra, amelynek szenzációs recepciósa Balázs Andrea.

Az már tudható, hogy ki az a nyolc híresség, akik július 24-től az RTL Celebrandi (gyártó: Paprika Studios) című párkereső műsorában keresik az igazit. Bogdányi Titanilla, Danics Dóra, Jázmin Viktória, Schumacher Vanda, Frohner Fecó, Köcse György, Lukács Miki és Papp Zsombor remélik, hogy a realityben megtalálják civil párjukat. A randizás nem egyszerű műfaj, még a celebek számára sem. Ahhoz, hogy eligazodjanak a kalandokkal, fordulatokkal teli, szövevényes párkapcsolati világban a Puskás-Dallos Randiügynökségtől, Puskás Petitől és Dallos Bogitól kapnak segítséget. Az első gyermekük érkezését váró házaspár hatalmas lendülettel vág bele a feladatba, hogy tanácsaikkal, ötleteikkel támogassák a celebeket, hogy rátaláljanak arra az ösvényre, ami a szerelemhez vezet.

Ebben szenzációs partnerük is van, mégpedig Balázs Andrea, az ügynökség recepciósa, aki biztos támasza az érzelmi hullámvasútra felülő hírességeknek, akik bármikor fordulnak hozzá is, ha biztatásra, egy ölelésre, vagy éppen közös nevetésre vágynak.


A boldogság bárkire, bármikor rátalálhat. A celebek is ugyanúgy vágynak a szerelemre, mint civil társaik. Hogy megtalálják-e az igazit, az kiderül a Celebrandi című párkereső műsorból július 24-től minden hétköznap 20:10-től az RTL-en. A műsor epizódjai az RTL+ streaming felületen tekinthetők meg a televíziós premiert követően.

#Celebrandi#rtl#puskás-dallos peti#puskás-dallos bogi#balázs andrea#celebek#társkeresés#párkeresés#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk