Celebklub

Végre becsajozott a Showder Klub legalacsonyabb humoristája

rtl.hurtl.hu

2019. május 20. 9:54

A Showder Klub 23. évadának 8. részében Orosz Gyuri volt a házigazda, felléptek még Somogyi András, Trabarna és az ifjonc Maczkó Ádám, aki örömhírt hozott.

Orosz Gyurit elgondolkodtatta egy közelmúltban felröppent hír egy egyedi lánykérésről, ami többet elárult a vőlegényről, mint amennyit a menyasszonyon kívül bárki tudni szeretett volna. Orosz sem tudott elmenni szó nélkül az autókhoz szexuálisan vonzódó férfi mellett.

Maczkó Ádám még csak másodszorra volt a Showder színpadán, de máris be tudott számolni arról, hogy gyökeresen megváltozott a magánélete az első fellépés óta. Barátnője lett – aki alacsonyabb nála! –, össze is költöztek és azóta azon megy a harc, hogy kinek a holmijai kerüljenek a felső polcra.

Lorán Barnabás, alias Trabarna a kutyatartás és nevelés saját maga alkotta szabályairól mesélt, majd elgondolkodott azon, mi jöhet egy száraz november után és mi igazából a baj az alkoholizmussal?

A kiváló hangutánzó, Somogyi András hallott egy hírt, miszerint az autólopás ellen a jövőben arcfelismerő rendszerrel védekeznének az autógyártók. A tulajdonosnak csak az érzékelőbe kellene néznie, hogy kinyíljon az ajtó, de ha egy idegen próbálkozna, akkor esélye sem lenne bejutni. De mi történne Kínában?

Nézd a Showder Klub bemutatja adásait – Mogács Dániellel és Hajdú Balázzsalvasárnap este 21 és 22 órától az RTL II-n!

#Celebklub#Showder Klub#maczkó ádám#orosz györgy#trabarna#lórán barnabás#somogyi andrás#rtl ii

Címlapról ajánljuk