Celebklub

Miben hódíthatunk majd a strandokon? Nézzük a legszexibb fürdőruhákat!

rtl.hurtl.hu

2018. január 10. 15:00

Tegnap már kitárgyaltuk Tóth Andiékkal, hogy milyen színek és ruhadarabok viszik majd a prímet idén, de bölcsen tesszük, ha már most elkezdünk készülni a nyárra. Nézzük, a sztárok milyen bikinikre tették le eddig a voksukat.

Sosem lehet eléggé korán felkészülni a trendekre, hiszen a divat szoros tempót diktál, legyen szó akár ruhákról, kiegészítőkről, sminkekről vagy éppen fürdőruhákról. Szerencsére, nem kell mindig egyedül kitalálnunk, hogy mi lenne a megfelelő választás, hiszen a szakemberek folyamatosan árasztják a jótanácsokat, sőt ha a megfelelő sztárokat követjük be a közösségi oldalaikon, akkor akár még az ő szereléseikből is ihletet meríthetünk.

A Fókuszban megtudhattuk például, hogy 2018-ban bizony a „minél kisebb, annál jobb” lesz a legfontosabb mottó. Így van, az egyrészes, sokat takaró strandszerkók most háttérbe kerülnek, és a rafinált és meglehetősen sokat mutató darabok lesznek a főszereplők. Mindezt ráadásul úgy, hogy a régmúlt idők klasszikus darabjai is visszatérnek: így például a magasított bikinialsók!

Természetesen nemcsak az amerikai divatszakma indította be a 2018-as bikini trendeket, rengeteg sztár utazgat mostanában, és ha szemfülesek vagyunk, az ő szettjeiket is lemásolhatjuk.

Össze is gyűjtöttünk nektek pár inspirációt:

Emily Ratajkowski nemcsak a botrányos videóklip szerepléséről, de pikáns fotóiról is híres. Ő aztán nem fél gyakran ledobni magáról a ruháját, így előszeretettel posztol szexis bikinis fotókat:

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


Demi Lovato sem a visszafogottságáról híres, az énekesnő ugyan sokat küzdött azzal, hogy el tudja fogadni magát, mára viszont sikerült elérnie, hogy megbecsülje a kerekded formáit:

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on


Mihalik Enikő, magyar modell imádja, ha akad pár napja, hogy vakációzhasson. Sokszor viszi homokos partokra az útja, így rengeteg strandolós képet is találhatunk az Insta oldalán:

 

A post shared by Eniko Mihalik (@eniko) on


Debreczeni Zita és férje, Gianni az újévet Mexikóban köszöntötték, úgyhogy ők a tenger áztatta partokon sétálgattak a hazai fagyok helyett. A fotós több szettet is felvett, de nálunk ez az egyszerű, fehér egyrészes a nagy kedvenc:

 

A post shared by ZITA ANNONI (@zitadebreczeni) on


Tavaly nyáron Csobot Adél és Istenes Bence is kiruccantak egy kis bikinis-barátos nyaralásra, ahol Adél egy igazán cuki, mégis csinos egyrészesben pózolt párjának:

 

A post shared by Csobot Adél (@adelcsobot) on


És ha már a pózolásnál és a férfiaknél tartunk: vajon a pasiknak milyen fürdőruhák jönnek be? Azt gondolnánk, hogy a mini és sokat mutató darabokat nézik meg a legjobban a hölgyeken, a valóság azonban sokkal meglepőbb ennél.

Kíváncsiak vagytok, mit vizslatnak a férfiak? Nézzétek meg ITT a Fókusz riportját!

Ha a sok-sok inspiráció mellett még szeretnétek egy-két jó tanácsot, akkor lessétek Holdampf Lindát a Reggeliben, ahol egyszer a legrondább bikiniket is ledarálták.

#Celebklub#style#trend#divat#fürdőruha#bikini#emily ratajkowski#demi lovato#mihalik enikő#debreczeni zita#csobot adél#holdampf linda

Címlapról ajánljuk