Celebklub

Napi cuki! - Ryan Reynolds és családja túl csillog mindenkit!

rtl.hurtl.hu

2016. december 16. 11:13

Hát lehetne még ennél is tökéletesebb és ennél is cukibb a sztárpár? Igen! Hogy, ha a csemetéiket is megmutatják, amire most végre sor is került a Hollywoodi hírességek sétányán! Mutatjuk!

Reynlolds és kedvese a szintén szakmabeli, Blake Lively eddig a rivaldafénytől távol tartották gyermekeiket, azonban mi lehetne jobb alkalom annál, hogy megmutassák őket a nagyközönségnek, ha nem az, amikor a papa végre csillagot kap a Hollywoodi hírességek sétányán!

 

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on


Az egyébként méltán álompárként aposztrofált páros úgy döntött, ebből az eseményből kifolyólag az egész családnak együtt kell ünnepelnie.


Így tündéri kislányaikkal, a majdnem két éves James-szel és a nemrég született aprósággal jelentek meg a vörös szőnyegen.

 

A photo posted by Elle Magazine (@elleusa) on


James nagyon izgatott volt az első nyilvános szereplésén, a picinek pedig még most sem árulták el a nevét.

Ha pedig a hihetetlenül szép Lively, vagy az angyali fürtökkel megáldott kislánya miatt nem esett volna le az állunk, akkor Ryan Reynolds erről is gondoskodott köszönő beszédével, aminek hála végképp megbizonyosodhattunk, arról mennyire fantasztikus is ez a család:

„Szeretnék köszönetet mondani a feleségemnek, Blake-nek, aki ott ül és, aki a mindenem! Te vagy a legjobb dolog, ami valaha is történt velem, mindent jobbá teszel, az életemet is jobbá tetted! A két leghihetetlenebb gyermeket adtad nekem, amiről valaha is álmodtam, hogy legyen!”


Forrás: elle.com, harperbazaar.com
Képek: Instagram.com
#Celebklub#ryan reynolds#blake lively#kisbaba#gyerekek#vörös szőnyeg

Címlapról ajánljuk