Celebklub

Kiss Ádám mesélt egy kicsit az apaság rejtelmeiről

rtl.hurtl.hu

2016. november 28. 13:51

Hogy milyen a humorista, amikor apuka-szerepkörét látja el? A Showder Klub nézőivel megosztott pár személyes történetet a kislányáról.

Ádám a nyári foci eb láz kellős közepén lett apuka, hiszen ekkor született meg a legkisebb Kiss, aki az Olivia nevet kapta. Az apuka már akkor egy megható – persze a tőle megszokottan vicces – poszttal jelentette be a nagy hírt a követőinek.

A Showder Klub színpadán is többször szóba került korábban, hogy milyen is lesz majd az apaság és a rettegett szülés, azóta viszont már minden ténylegesen megtörtént, így Ádám már a tapasztalatait oszthatta meg a rajongókkal.

„Kettő dologtól ájulok el: a vér meg a stressz és a szülésnél csak ezek vannak. Két szülésszel dolgoztunk, nekem is volt egy!” – mesélte.


Persze, nemcsak ezt a sztorit ismerhettük meg, de magát az apróságot is, aki híres a „kordagyurizásáról”.

Hogy ez mit jelent? A videóból megtudhatod!

Az apaság mellett természetesen akad még izgalom bőven Ádám életében, nemrég például díjeső hullott rá, hiszen a Comet díjátadón neki ítélték oda a Legjobb humorista címet! Ezt az alábbi fotóval és szöveggel köszönte meg mindenkinek:

 

 

„Legjobb humorista 2016! Köszi skacok ”


Nemcsak Ádám térhetett haza a győztesnek járó gömbbel, hiszen több kategóriában is szavazhattak a nézők. Az ország legnagyobb díjátadó gáláján megannyi látványos produkció mellett hirdették ki a győztesek nevét, ráadásul a hazai celebvilág krémje a Millenárisan szórakozott péntek este.

Hogy milyen volt maga a díjátadó? A Fókusz összeállításából megtudhatjátok!

#Celebklub#kiss ádám#Showder Klub#comet#kislány#apaság

Címlapról ajánljuk