Celebklub

Taylor Swift átvált a modellkedésre?

rtl.hurtl.hu

2016. november 26. 14:00

Az énekesnőnek rengeteg hosszúlábú, kecses modell barátnője van, úgyhogy egy pillanatig se lepett meg minket, hogy ő is kipróbálta magát a pózolás világában. Kíváncsi vagy, hogy ment neki?

Mindenki nyugodjon meg, Taylor Swift nem hagyja maga mögött a pop szakmát! Persze tény, hogy a pózolásban már így is olyan gyakorlott, mint a baráti társaságában fellelhető modellek nagy része, de most is csak a poén kedvéért próbálta ki magát egy kicsit ezen a terepen. Pontosabban a mozdulatlanság terepén!

Legutóbb már írtunk róla, hogy a celebek körében is terjedni kezdett a „Mannequin Challange”, aminek az a lényege, hogy mindenkit úgy kezdenek el filmezni, hogy teljesen mozdulatlanná válnak. Állítólag, mindez a Mátrix egyik híres jelenete alapján indult világkörüli turnéra.

Sokan játszották már, de a mi kedvencünk Istenes Bencéé volt:

Most a pop hercegnő – vagy lassan már királynő – Swift is ökörködött egyet és egy hétvégi baráti strand parti alatt megejtették a kihívást:

 

Nem mellesleg, Swift rajongói már erősen gyanakvóvá váltak, hiszen az énekesnőről nem sokat hallani mostanában, és már esedékes lenne egy új album érkezése. Ki tudja, lehetséges, hogy két poénkodás között összedobta következő Grammy-esélyes lemezét?

Mindenesetre az már tuti, hogy Tom Hiddleston is kap majd egy dalt rajta, hiszen jól tudjuk: aki egyszer Swifttel jár, sláger lesz belőle.

#Celebklub#taylor swift#kihívás#mannequin challenge#szakítás#album#énekesnő

Címlapról ajánljuk