Celebklub

Istenes Bence olyat tett, amire már kiskora óta vágyott

rtl.hurtl.hu

2016. november 8. 12:40

Az X-Faktor műsorvezetője az Instagram storyján keresztül sokkolta követőit egy olyan képpel, amit már régóta el akart készíteni.

Istenes Bence műsorvezetőként igyekszik mindig a legjobb formáját hozni, és mivel nap mint nap a televízió képernyőjén szerepel, ezért nagyon fontos számára a jó megjelenés. Erről egy komplett - fodrászokból, sminkesekből és stylistokból álló - csapat gondoskodik, azonban néha pár perc szoli is csodákra képes. Hogy télen is napbarnított bőre legyen a műsorvezetőnek, felkeresett egy szoláriumot, és ezt meg is örökítette az utókor számára.

"Kiskorom óta szolis képre vágytam!"

Bence az X-Faktor szombati élő show-jában mindenkit meglepett tánctudásával, és igazán emlékezetessé varázsolta a nyitányt. Csakúgy, mint a 11 döntős közös produkciója, akik az idei Comet hivatalos dalát adták elő, amit eredetileg a The Biebers és Herrer Sári készített.

#Mindenamiénk
 

Ha már Comet, nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy Istenes Bence nem csupán a gála házigazdája lesz, de a jelöltek között is feltűnik a neve. Ha még nem szavaztál kedvencedre, a www.comet2016.hu/szavazas oldalon megteheted! Ha pedig szeretnél ott lenni az év egyik legnagyobb eseményén, vedd meg belépődet most!

Kép forrása: Instagram
#Celebklub#istenes bence#álom#szolárium#szoli

Címlapról ajánljuk