Celebklub

Extrém halloweeni jelmezek a sztárvilágból

rtl.hurtl.hu

2016. november 1. 18:47

A magyar hírességek jelmezes képei után íme néhány emlékezetes halloweeni kép a nagyvilágból. Nézd meg, hogyan buliztak a világsztárok október 31-én!

A minap megmutattuk, minek öltözött Iszak Eszti, Tóth Gabi vagy Oroszlán Szonja Halloween alkalmából, most következzenek a külföldi hírességek!

Beyoncé és Jay-Z egy régi klasszikust választott: Barbie-nak és Kennek öltözött a sztárpár, akiket négy esztendős kislányuk, Blue Ivy is elkísért a buliba.



A 29 éves énekesnő, Lily Allen egy halott menyasszonnyá változott, és annyira ügyelt a részletekre, hogy még egy fehér kontaktlencsét is beszerzett.



Gwen Stefani Alice bőrébe bújt, azonban Csodaország helyett egy egészen más helyen járhatott az énekesnő, aki 8 éves kisfiával készített egy közös szelfit.



Justin Timberlake és kedvese, Jessica Biel a Trollok karaktereinek öltözött Halloween napján. Az énekes Branch karakterét alakítja a mesében, így egyértelmű volt, hogy ezúttal is az ő bőrébe bújik, míg az Anna Kendrick által megformált karaktert ezúttal felesége formálta meg. Természetesen a sztárpár 18 hónapos kisfia, Silas is trollá alakult egy napra.

Taylor Swift egy privát halloweeni bulit szervezett magához, ahova csupán a legjobb barátnői voltak hivatalosak. A híresség Deadpool jelmezébe bújt, méghozzá az eredetibe, amit nem más adott kölcsön neki, mint Ryan Reynolds!

Forrás: Instagram
#Celebklub#halloween#jelmez#sztárok#hírességek#beyoncé#justin timberlake#Lily Allen#taylor swift

Címlapról ajánljuk