Celebklub

A nyári kiegészítő, ami még ősszel is hódít!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 30. 11:48

Csinos hírességeink nemcsak divatosak, de praktikusak is, így a nyár egyik örökdarabját a hűvösebb évszak beköszöntével is viselik! Persze egy kis csavarral! Mi lehet ez? Mutatjuk!

Természetesen a napszemüvegről van szó, aminek viselése nemcsak a naposabb hónapokban szükséges, de szemünk és látásunk érdekében is ajánlatos ősszel, sőt télen is viselni egy-egy jobb UV szűrővel ellátott darabot!

Lássuk, a szemüvegnek melyik változata terjedt el idén ősszel celebritásaink körében:

Attól még, hogy az új évszak beköszöntével az olyan borúsabb színek kerültek előtérbe, mint a barna, bordó, szürke, a napszemüveg divatban pont, hogy a vidám színek hódítanak! Ezúttal azonban az élén árnyalatok nem a szemüvegkereteken dominálnak, sokkal inkább magán a lencsén, aminek érdekes és mondhatni földönkívüli hatása van, ugyanakkor nagyon vagánnyá is teszi viselőjét!

 

A photo posted by Regina Dukai (@reginadukai) on


Erre a stílusra esküszik Dukai Regina is, akire sokszorosan igaz az előbbi állításunk, miszerint valóban extravagáns kinézetet kölcsönöz neki ez a türkiz napszemüveg.

 

A photo posted by Lilu (@lilugram) on


Azonban nemcsak a modell, hanem a műsorvezetőLilu is a visszatükröződő lencséjű szemüvegre adta le a voksát.

 

A photo posted by Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) on


Egyébként emelett a stílus mellett, talán az az egyik legerősebb érv, hogy egyszerre kombinálható sportos, illetve nőies darabokkal, ahogyanTücsi is ezt a fazon választotta lezser outfit-jéhez.

Emellett pedig egy másik szemüveg típus is kezd teret hódítani, ami nem más, mint a „nagypapa szemüveg”!  Most viszont nem vastag fekete kerettel, hanem pont hogy finomabb fém vázzal szerezhetünk be belőle mi is.


Arról nem is beszélve, hogy ennek az őrületnek az elterjedésében is élen járPalvin Barbi, akin még egy ilyen furcsa darab is dögösen áll.


Illetve, a most már a kamera másik oldalán állóDebreczeni Zita is ennek a szemrevaló divatnak hódol.

Forrás: Instagram
Lépek: Instagram
#Celebklub#style#divat#kiegészítő#outfit#palvin barbara#lilu#debreczeni zita#tücsi#sztárok#ruhák#napszemüveg

Címlapról ajánljuk