Celebklub

Világbajnok lett a Szupergirls!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 29. 19:52

A Svájcban megrendezett R’N’R’ Ladies formations World Championship elnevezésű versenyen elsöprő győzelmet aratott a Hungary’s Got Talent című műsorban is feltűnt hazai csapat. 

Összesen 19 csapat mérte össze tudását Winterthurban, akik között három magyar csoport is indult a világbajnoki címért, melyet a Szupergirls formációnak sikerült megszereznie, de emellett a Sol Invictus (6. hely), és a High Five (10. hely) is gyönyörű eredményt ért el.


Az RTL Klub tehetségkutatójának döntőjéig jutó lánycsapata nem először állhatott a dobogó legmagasabb fokára; korábban junior kategóriában világ- és Európa bajnoki címet is szereztek. Sőt, már a felnőttek között is ostromolták a lépcsőfokokat, ugyanis összesen hat ezüstérmet zsebelhettek be ezidáig.

 

Gratulálunk a csapat edzőjének: Lengyel Veronikának, valamint a formáció tagjainak: Bujtor Sárának, Cserveni Fanninak, Dugasz Emesének, Farkas Dominikának, Fekete Csillának, Hargitai Petrának, Kis Petrának, Novák Dorottyának, Oravecz Zsófiának, Pápai Mollinak, Sánta Felíciának, Sulyok Viktóriának, Szabó Noéminek, Telek Dominikának, Tupi Bernadettnek és Zsolnai Ingridnek.

 

Íme a Szupergirls produkciója:

 

#Celebklub#hungary's got talent#hgt#szupergirls#formáció#győzelem#világbajnok

Címlapról ajánljuk