Celebklub

Sebestyén Balázs elkövette első Facebookos bakiját!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 26. 10:37

A Kicsi Óriások műsorvezetője hétfőn reggel élőben jelentkezett be Facebookján a Morning Show soproni kitelepüléséről, majd elfelejtette leállítani a live videót, így a kulisszák mögé is betekintést nyerhettek a nézők.

Sebestyén Balázs nemrég létrehozta hivatalos Facebook oldalát, ami egy fogadás eredményeként született meg. Ha november 18-ig összegyűlik 250 ezer követő az oldalon, akkor a műsorvezető nem törli magát a közösségi oldalról, és rendszeresen posztolni fog magáról.

Nem sokkal a bejelentést követően Balázs megosztotta első bejegyzését is, amit egy kép követett. A fotó történetéhez hozzátartozik, hogy a múlt pénteken véget ért Nyerő Páros házigazdájának egyenes borsódzik a háta a közösségi oldalaktól.

"Kérem távozzanak! Nincs itt semmiféle látnivaló!"

 

 

Szeptember 26-a egy újabb mérföldkő volt a műsorvezető életében, ugyanis először jelentkezett be élő videóban a közösségi oldalról. Balázsnak először a szelfi móddal gyűlt meg a baja, majd a Finish gomb megnyomásának hiányában a zsebében folytatódott a live stream. Amikor a Morning Show házigazdája telefonját a kezébe véve szembesült a bakival, hatalmas nevetés tört ki a stúdióban.

Nézd meg a vicces videót!
 

Forrás: Facebook
#Celebklub#sebestyén balázs#facebook#live video#élő közvetítés#közösségi oldal#baki#zseb

Címlapról ajánljuk