Celebklub

A Nyerő Páros fináléja szelfikben elmesélve

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 24. 17:53

Szeptember 23-án a nézők szavazatai alapján eldőlt, hogy Peller Anna és Lukács Mikike a 2016-os év Nyerő Párosa. A fináléban a versenyben résztvevő összes pár megjelent, és a sztárok több tucat szelfit készítettek.

Kovács Dóri még a döntőt megelőző napon osztott meg egy képet, amin egy tál sajtos süteményt tart a kezében. Úgy tűnik, hogy nem csak a zenéléshez ért a DJ lány, a konyhában is brillírozik.



Újra együtt a csapat! A döntő előtt összeállt mind a nyolc pár egy csoportképre. Középen és a jobb szélen a két finalista pár, Valkó Eszter és Radócz Péter, valamint Peller Anna és Lukács Miklós.



Király Peti két képet is megosztott Instagramján. A négy testőr például ezen a fekete-fehér fotón pózol a lájkokért és a szavazatokért, amiket Annának és Mikikének gyűjtött az Éjjel-Nappal Budapest színésze, Pumped Gabo és Pimaszúr.



Egy másik képen Kovács Dóriék és Papp Gergőék párosa látható. "Akik végig velünk voltak!" - olvasható a kép alatt. Aki lemaradt volna róla, Pimaszúrék feladták a játékot Király Petiék bentmaradásáért, így nem is csoda, hogy azóta is ekkora az összetartás közöttük.



Szabó Zsófi és párja, Kis Zsolti is lőtt egy szelfit a finálén. A szőke lánynak csodás volt a sminkje és a frizurája is tökéletesen állt.



Pumped Gabo és Király Peti a stúdióban pózoltak egy közös szelfi erejéig:

 

@pumped_gabo által közzétett fénykép,



A legtöbb képet Sebestyén Ági készítette, aki Gabóval elkapta egy közös fotóra a Nyerő Páros műsorvezetőjét, Sebestyén Balázst:



Ági és a szintén szőke Timbusz (Némedi-Varga Tímea) még a finálé kezdete előtt álltak össze egy fotóra:



Kovács Dóri és Sebestyén Ági a Nyerő Párossal is készítettek közös képet:

"Hatalmas gratuláció a legédesebb párnak, akik a leginkább megérdemelték ezt a címet!"
 

 

 

És végezetül íme egy romantikus és egyben cuki kép Annáról és Mikikéről, akik négy héten át küzdöttek azért, hogy ők legyenek a Nyerő Páros:


Forrás: Instagram
#Celebklub#Nyerő Páros#szelfi#finálé#peller anna#lukács miklós#király péter#kovács dóri#papp gergő#juhász judit#sebestyén ági#pumped gabo#gergely róbert#némedi-varga tímea#valkó eszter#radócz péter#kabát péter#róka adrienn#szabó zsófi#kis zsolti

Címlapról ajánljuk