Celebklub

Peller Anna igenis jól ismeri a lányát!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 21. 12:56

A színésznőt nemrég azzal vádolták, hogy nem ismeri a saját gyermekét. Most erre reagált Anna, aki kikéri magának a rosszmájú megjegyzéseket.

Az augusztus 29-én induló Nyerő Párosban Peller Anna és kedvese, Lukács Miklós is megmérettetik szerelmüket. Azonban úgy tűnik, hogy Annáéknak nem csak a hamarosan startoló műsorban kell megküzdeniük a feladatokkal, a való életben is jó pár alkalommal kell kiállniuk saját magukért és családjukért. Legutóbb a színésznőt támadták azzal, hogy nem ismeri elég jól a gyermekét. Mivel az édesanya igazságtalannak érezte a vádakat, ezért Facebookon üzent:

"Egy gyors helyreigazítás: megjelent ma egy cikk azzal a cìmmel, hogy "nem ismerem a gyerekemet"... A cikkben egyèb túlkapás is van, de ez a bulvár lènyege... Csak annyit szeretnék mondani, hogy Annabella kedvence a Budapesti Operettszínház Mágnás Miska előadásából a Cintányeros cudar világ című dal, ès Mikikém, amikor csak teheti behozza hozzám a színházba, ès együtt nèznek a takarásból, sőt már ènekli is velem. A lètező összes szabad percemet Vele töltöm - ami ugyan mostanában kevesebb volt, de ez átmeneti időszak, egy szìnésznő èletèben ez mindig változó -, és valójában minden rezdülèsèt ismerem."

Sok sikert kívánunk Mikinek és Annának a műsorban, és biztosak vagyunk benne, hogy a kis Annabella is a televízió képernyője előtt szorít majd szerető szüleinek!

Nézd meg a kislányról készült első videót!

Forrás: Facebook
#Celebklub#Nyerő Páros#peller anna#annabella#lukács miklós#gyermek#család#pletyka#kislány

Címlapról ajánljuk