Celebklub

Kiss Ádám puszta kézzel legyűr mindenkit

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 20. 17:55

A humorista éppen jól megérdemelt vakációját tölti, és ilyenkor mindig akadnak érdekes kalandok a szabadnapok sokaságában. Így volt ezzel Ádám is, akiről kiderült, hogy egy igazi kalandor lakozik a lelkében.

Hogy miért lenne ő a következő Bear Grylls? Hogy miért engedhetnénk ki a vadonba egymagában? Mert úgy tűnik, a humoristát nem kell félteni a természettől, hiszen egy igazi felfedezőről beszélhetünk, aki még a boltok biztos csillogása nélkül is talál magának elemózsiát.

Ádám ugyanis volt olyan merész, hogy a gyönyörű, tisztán csillogó vízből puszta kézzel fogott ki egy halat a horvát tengerparton. A kezdeti bámészkodás és meglepődés – hogy egyáltalán lelát a fenékig – végül tettlegességig fajult és egy laza fejessel beugrott a vízbe. Az érdekes rész persze csak ezután jött: a felszínre már az értékes zsákmánnyal, egy tonhallal érkezett:


„Tonhalcsaták puszta kézzel” – írta ki Instagramján a megosztott videó mellé.
 

Az újdonsült apuka – aki még a Showder Klubban is mesélt a szülés para-fázisairól – a babázás kihívásai mellett tehát a pihenésre is szakít időt, és természetesen a szurkolásra is: ő is meghatározó része volt a magyar sztárok azon részének, akik megszállottan szurkoltak az Eb-n zseniálisan teljesítő magyar csapatnak. Sőt, egy kis Balaton Soundos bulira se mondott nemet!

Persze, nem ő az egyetlen, aki igyekezett minél jobban, hasznosabban kihasználni a szabadságát. A Barátok közt sztárjai igaz, már visszatértek jól megérdemelt 1 hónapos szabadságukról, azonban nem kevés élménnyel a zsebükben.

Kíváncsi vagy rájuk? Kattints a videóra!

A forgatások között Puskás Peti, az X-Faktor újdonsült mentora is talált rá időt, hogy egy kis időt pihenéssel tölthessen.

Hogy sztárjaink hol szeretnek a leginkább nyaralni? A Story Extra utána járt:

Képek: Facebook
#Celebklub#kiss ádám#nyaralás#hal#sztárok#szabadság

Címlapról ajánljuk