Celebklub

Oláh Gergő bocsánatot kért rajongóitól

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 19. 12:53

A Kicsi Óriások csapatkapitánya annyira elfoglalt az utóbbi időben, hogy alig jut ideje a posztolásra. Gergő Facebookon írt nyílt levelet követőinek, melyben elnézést kér, amiért elhanyagolja őket.

Oláh Gergő nemrég megkapta álmai feladatát: a Kicsi Óriásokban lesz csapatkapitány Kiss Ramóna, Kovácsovics Fruzsina, Tóth Vera és Trap kapitány mellett. Az énekes elárulta, hogy ez számára nem munka lesz, hanem egy örömteli időtöltés, hisz imádja a gyerekeket.

Nézd meg, hogyan reagált Gergő az egyik Kicsi Óriás produkciójára!

Emelett új lemezen is dolgozik, ami szinte minden idejét leköti, ráadásul hamarosan a Roma Soullal is előrukkolnak valami újdonsággal.

Aggodalomra tehát semmi ok, Gergő nem tűnt el, csak építgeti karrierjét, járja az országot, koncertezik és azon van, hogy minél több rajongójának tudjon örömöt szerezni. 


Íme az énekes bocsánatkérő levele:

"Sziasztok! Bocsánatot kérek, hogy keveset posztolok, de hála Istennek, nagyon sok tennivaló van, amiket hamarosan Ti is megtudhattok majd! Ugye nemsokára indul a TV-ben a Kicsi Óriások, ami egy álom feladat, mert munkának nem tudom nevezni, mert nagyon szeretem csinálni, eszméletlen tehetséges gyerekekkel foglalkozom. :))) Mostmár tényleg hetek kérdése és megjelenik a nagylemezem is, és napok kérdése és megjelenik a Roma Soul első klipje is, a Fekete Fehér, ami eléggé egyedi dal lesz, országos és nemzetközi szinten is, bátran merem állítani. :)))) Nemsokára lesz saját Facebook oldala is a Roma Soulnak, ahol majd mindent megtaláltok rólunk. :)) Lesz nagykoncert is, premier is, ahova tudtok jönni és találkozhattok velem és a zenekarral is! Jaaaa, és persze mindeközben minden héten új városba vagy faluba megyek fellépni... Amit szintén nagyon szeretek... Szóval minden rendben van, dolgozunk, hajtunk keményen, haladok, haladunk előre! Hála Istennek a legprofibb emberekkel dolgozhatok, amit sokszor még el sem hiszek... Nem győzök hálát adni Istennek ezért a sok jóért, amit kapok Tőle és persze tőletek! Jó éjt!"
 

Forrás: Facebook
#Celebklub#oláh gergő#bocsánat#rajongó#elfoglalt#kicsi óriások#koncert

Címlapról ajánljuk