Celebklub

Cuki képeken Jamie Oliverék újszülött gyermeke

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 8. 15:51

Megszületett a sztárszakács ötödik porontya is, így az eddig is népes Oliver család plusz egy fővel bővült. Az újszülött kisfiúról a büszke apuka osztott meg néhány fotót.

Jamie Oliver és felesége, Jools bejelentették, hogy megszületett ötödik gyermekük is, aki a tizennégy esztendős Poppy Honey-t, a tizenkét éves Daisy Boo-t, a hat éves Petal Blossomot és az öt éves Buddy Beart követi a sorban. A sztárszakács közösségi oldalain jelentette be az örömhírt, hogy fia született.

"Megtörtént! Kisfiú lett! Egészségesen érkezett meg közénk, és az édesanyja egyszerűen varázslatos! Csodálatosan megkomponált, természetes szülés volt. A végén a két legidősebb lányom is bejött, és szemtanúja volt ennek a hihetetlenül érzelmes pillanatnak. 3,6 kilósan jött a világra a baba, ami péknyelven 16 csomag vajjal egyenlő."

 

Jamie nemrég egy olyan képet is megosztott, amin karjában tartja kisfiát, akinek egyelőre még nem tudni a nevét. Ezt a sztárapuka és felesége is kihangsúlyozták, bár az eddigi tapasztalatok alapján biztosak lehetünk benne, hogy az újszülött Oliver babának is különleges neve lesz, elég csak a fentebb felsorolt gyerekekre gondolni.

A boldog apa korábban elárulta, hogy a fejébe vette, vazektómiát (végleges fogamzásgátlás férfiaknak) hajtat végre magán, azonban a tűtől való félelme eltántorította őt, valamint feleségével úgy döntöttek, hogy nem állnak meg a négy gyerkőcnél.

Az immár ötszörös anyuka az egyik legintimebb pillanatról is közzétett egy képet:

Forrás: Instagram

#Celebklub#jamie oliver#baba#újszülött#gyermek#kisfiú#cuki

Címlapról ajánljuk