Celebklub

Újabb sztármama villantott pocakot!

rtl.hurtl.hu

2016. július 26. 19:50

Olivia Wilde nem titkolja, hogy újabb apróságot hord a szíve alatt, és azon túl, hogy két éves kisfiával cukiskodnak, sok édes kismama képet is feltesz az oldalára!

A nyáron már olvadoztunk egy sort a rengeteg úton lévő apróság miatt, hiszen rengeteg sztár van áldott állapotban, fel is mértük a terepet, hogy közülük kik a legszebbek. Ugyan, a felsorolásból kimaradt Olivia Wilde, de kár lenne tagadni az igazságot: nagyon jól áll neki a pocak!

És nem is igazán zavarja, hiszen a kajakészítés, pontosabban a tojástörés is nagyobb buli, ha egy pocaklakóval oszthatja meg ezt az élményt az ember.


És ha már gömbölyödik odalent, akkor a vicces ruhák sem maradhatnak ki a mindennapokból: akadt már itt például pizzás overall – ami jelenleg a „szexi hálóing” fogalmát jelenti a színésznő szótárában.


Persze a cukibb, csajosabb fodrok is befigyeltek egy cuki sárga maxiruha „személyében”:


A színésznő és vőlegénye, Jason Sudeikis még áprilisban jelentették, hogy úton van a második bébi is. Persze a kisbaba nem lesz magányos, hiszen bátyja, a két éves Otis már nagyon várja az érkezését! Az anyukája pedig a teljes nyugalom érdekében még a forgatásokból is visszavett.

Nem ő az egyetlen híresség, aki szereti megosztani a várandós boldogságot a követőivel. Dobó Ágiék is nagyon várják már a második csöppség érkezését!

És ha már a posztolgatásnál tartunk: vannak, akik szeretnek meghúzni egy határt, hogy mégis milyen intim pillanatokat hajlandóak megosztani a rajongókkal. Liv Tyler nemrég egy sokak számára megbotránkoztató képet tett ki, amelyen éppen újszülött kislányát eteti.

Képek: Instagram
 

#Celebklub#olivia wilde#jason sudeikis#kismama#baba#várandós#pocak#pocaklakó#sztáranyuka

Címlapról ajánljuk