Celebklub

Megtaláltuk Reese Witherspoon hasonmását!

rtl.hurtl.hu

2016. július 10. 11:00

Persze, nem kellett messzire menni, hogy Doktor Szöszi arcvonásait egy másik emberen is megtaláljuk. Úgy tűnik, a jó gének eléggé karakteresen öröklődnek a családjában.

A színésznő meglehetősen aktív a közösségi oldalain, kiemelten az Instagramján. Legyen szó bármilyen programról - akár egy extrán csajos szülinapi buliról például -, vagy hírről a rajongók biztosak lehetnek benne, hogy egy poszt erejéig kapnak némi infót Reese életéről. Ezekből az eseményekből természetesen az Oscar-díjas szöszi családja sem maradhat ki.

Ugyebár, Reese már háromszoros édesanya: első házasságából – Ryan Phillippe-pel – egy fia (Deacon) és egy lánya (Ava) született, mostani kapcsolatából – Jim Tothttal – pedig egy újabb kisfiú (Tennessee). Hiába áldotta meg mindhárom gyereket angyal fürtökkel az ég, hármójuk közül csak egyetlen klónja lehet a színésznőnek, ez pedig nem más, mint Ava.

 


A 16 éves tinilányról már évek óta tudja a világsajtó, hogy nem kicsit az édesanyjára ütött, de az évek előre haladtával egyre sokkolóbb közös képeket lőnek ők ketten.

Legutóbb egy közös nyaralás adott alkalmat egy duó szelfire, amin mindenki teljesen fennakadt, a kettejük közötti hasonlóság ugyanis egyre szembeszökőbb:

 


Mivel az arcuk ennyire közel van egymáshoz, könnyű megállapítani, hogy rengeteg vonásuk hasonlít: így például a szemük, a fejformájuk, sőt... igazából a végtelenségig sorolhatnánk a részleteket. Ava egyedül talán az orrát örökölte az édesapjától.

Annyi biztos, hogy a kiscsaj nem panaszkodhat, hiszen világszerte híres anyukája egy vitathatatlanul gyönyörű nő, és mi már most arra tippelünk, hogy Ava nem egy férfi szívet tör majd össze a jövőben!

Addig is lessünk bele Reese Insta-posztolási stratédiájába egy kicsit:

Forrás: Dailymail
Képek: Instagram

#Celebklub#hasonmás#klón#poszt#instagram#oscar-díj

Címlapról ajánljuk