Celebklub

Lássuk, miben fesztiváloznak a sztárok a Balaton Soundon

rtl.hurtl.hu

2016. július 8. 12:30

Ha a nyárra gondolunk, rögtön eszünkbe jutnak a fesztiválok. Attól függetlenül, hogy ezek a rendezvények strapabíró öltözetet kívánnak, mindig vannak trendi darabok, amiket a sztárok előszeretettel viselnek a nyár legnagyobb bulijain.

A minap írtunk arról, hogy a Balaton Sound megnyitotta kapuit, és a több ezer látogató között sztárok is akadnak bőven. Arról azonban kevesebb szó esett, hogy a nehézbombázók mit viselnek ebben a pár napban.

Június elején a Fókuszban VV Dennis és VV Dóri mutatták be nekünk a legmenőbb nyári ruhadarabokat. Foglaljuk össze tehát, milyen ruhadarabokkal nem foghatunk mellé: ilyen a magas derekú farmer, a vállra lehúzott fodros felső, az oversize tunika, illetve a világosabb, lágyabb színek mellett a karibi világot idéző kisruhák.

És hogy milyen lábbelit válasszunk? Van egy jó hírünk, ugyanis a 2016-os trendek szerint egy vastagabb talpú szandi vagy saru legalább annyira menő, mint egy tűsarkú.

 

 

Hagyjuk is a papírformát, nézzük, hogy a Balaton Soundon bulizó celebek mit viselnek.

Dj Doti, vagyis ÉNB Zsófi party szettje nagyon trendi. A gyönyörűség egy vagány kalappal egészítette ki öltözetét, ami szerintünk nagyon jól áll neki, különleges felsője pedig éppen annyit mutat, amennyit kell.
 

 


Aryee Claudia Tücsi egy nagyon szexi együttesben kezdte meg a fesztiválozást. A ruha bár sokat sejtet, mégsem kihívó, ráadásul Tücsi hosszú lábait és kerekded idomait is kiemeli. Szerintünk telitalálat!

 

 


Zimány Linda épp úgy fest, mintha most lépett volna ki egy divatlapból. A hajfonattól kezdve a csipkés felsőn át a nélkülözhetetlen western bakancsig minden ruhadarab megállja a helyét a Balaton legnagyobb fesztiválján.
 

 


Iszak Eszti is a farmer csizma kombinációt választotta, azonban a műsorvezető hasvillantós póló helyett egy lengébb darabot választott.

 

 

Forrás: Facebook, Instagram
#Celebklub#divat#fesztivál#buli#party#balaton sound#zamárdi#zimány linda#tücsi#dj doti#iszak eszti

Címlapról ajánljuk