Celebklub

Gáspár Evelin szexi csipkébe bújt!

rtl.hurtl.hu

2016. július 7. 16:08

Ámulunk és bámulunk akárhányszor újabb képekbe botlunk Evelinről, hiszen a lány még mindig csodás formában van. A csinos alakra pedig sejtelmes ruha való!

Édesapja nem egy gyönyörű képet osztott meg a lassan felnőtté cseperedő nagyobbik lányáról, melyeken nemcsak a tüll és a fodrok jutottak főszerephez, de Evelin karcsú alakja is. A rövid, fehér csipkés uszállyal körülölelt darab finoman sejteti Evelin vékony lábait:


Az ablakban készült fotókon persze az is jól látszódik, hogy minden részletre odafigyeltek a kattintások előtt, hiszen Evelin sminkje és hajkoronája is feldobja a szettet:

A képek láttán persze azonnal kitört a pletykaáradat: Evelin férjhez ment és a hivatalos fotókat osztotta meg a büszke édesapa? Persze, ezekre Győzike is ráerősített, hiszen ezzel a szöveggel tette ki a képeket:

„Azt kívánom, hogy az a szeretet és szerelem, ami most betölti a szíveteket, örökké tartson!”

Sőt, ezt fokozni is tudta:

„A hír igaz, titokban szerettük volna kezelni, de sajnos a hír kiszivárgott. De nem baj, mert nem tartozik senkire, csak ránk. A többire majd úgyis fény derül időben. A lényeg, hogy lesz egy hatalmas lakodalom még ebben az évben. A ruha kész van, a helyszín lefoglalva és várjuk a nagy napot, amiért érdemes élni.”

Evelinnek sem kellett több, kommentben cáfolta meg édesapja posztjait:

„Ne gratuláljon senki! Nincs mihez, max ahhoz, hogy fogytam! Nem lesz esküvő. Ez csak divatfotózás volt. Elegem van a sok hazugságból, meg a sok hülye emberből. Valószínűleg, ha férjhez mennék nem egy újságban tenném közzé.”

A lényegen persze ez sem változtat: Evelin még mindig tartja a formáját, amit egy titokzatos diéta segítéségével ért el. Sőt, ha mégis lagzira adná a fejét, már azt is tudjuk, hogy ki a szerencsés vőlegény, hiszen Evelin korábban felfedte rejtélyes szerelme kilétét is.

Nem mellesleg, Evelinnel a tévében legutóbb az RTLII képernyőjén, a Hagyjál főzni! műsorában találkozhattunk, ahol édesanyjával együtt szerepeltek. Hogy mit gondol a fiatal lány a főzésről, megtudhatod a videóból:

Képek: Gáspár Győző Facebook

#Celebklub#gáspár evelin#gáspár győző#esküvő#szexi#vőlegény#pasi

Címlapról ajánljuk