Celebklub

Megszületett Kiss Ádám kisslánya! – Itt az első kép!

rtl.hurtl.hu

2016. június 24. 10:49

Tényleg „történelmi pillanatokat élünk”, hiszen a foci-láz kellős közepén sorra érkeznek a babák is. Szerdán Vastag Tomi örülhetett kisfiának, Samunak, most pedig a Showder Klub sztárja szolgált örömhírrel.

A humorista még áprilisban jelentette be, hogy hamarosan édesapa lesz. Egy cuki kis posztot rakott ki akkor, amelyben kedvenc sportcipője mini-verziójával prezentálta, hogy új családtag érkezik Kissékhez – tette mindezt az alábbi szöveggel:

„Kedves Követőim! Engedjétek meg, hogy Nektek és itt jelentsem be először életem eddigi legjobb hírét: APA leszek! A kisslányom már úton van. A feleségem szállítja le a megadott időre és bár még személyesen nem találkoztunk, de már most imádom!”


Ezek után a Showder Klub színpadán is elsütött egy-két poént, melyek között természetesen az apaság és maga a szülés is a fókuszba kerültek.

Picit elvitte magát a témában és elképzelte: vajon milyen lenne, ha a férfiak hordanák ki a babákat, és ők szülnének:

Most viszont már véget ért a várakozás!

Megérkezett a kicsi lány, aki a gyönyörű Olívia nevet kapta. Az apuka pedig nem is lehetne boldogabb. A Facebook-on ezzel az üzenettel tette szebbé a rajongói napját is:

„Emberek! Történelmi napokat élünk! Mikor máskor érkezne az én drága kisslányom, ha nem most! :) Dobpergés: Kiss Olívia a bolygón!!!!!!!! ❤❤❤ Nagyon Baba!!!! 3900g (Szerencs irányítószáma) 55 centi! Baba Mama oké! Leírhatatlan érzés, nincsenek rá szavak! Via Via Olívia!!!!”

És természetesen az első képet is megkaptuk a csöppségről:

 


Igazán csodás napokat élünk: nemcsak a magyar válogatott brillírozik a foci EB-n, de sztárjaink is egyre nagyobb fába vágják a fejszéjüket.

Gratulálunk az apukának!

Forrás/képek: Kiss Ádám Facebook

#Celebklub#kiss ádám#apuka#édesapa#baba#születés#Showder Klub

Címlapról ajánljuk