Celebklub

Adam Levine: „Már várom, hogy apuka legyek!”

rtl.hurtl.hu

2016. június 21. 14:50

Ki gondolta volna, hogy a világ legszexisebb emberének is megválasztott énekes egyszer példás férj, és cuki apuka-jelölt lesz. Pedig ez a helyzet. És Levine nem győzi világgá kürtölni, hogy mennyire boldog.

Mi már most érezzük, hogy rengeteg szerelmes baba-dal lehet születőben a Maroon 5 háza táján, hiszen frontemberük élete egyik legizgalmasabb időszaka előtt áll: hónapok kérdése és édesapa lesz!

Felesége, a modellként dolgozó Behati Prinsloo egyre jobban gömbölyödik – amiről előszeretettel posztolgatnak képeket is –, így nem meglepő, hogy egyre kívánósabb. Az énekes el is mesélte, hogy Behatit mostanában dinnyével lehet a leginkább lekenyerezni. Persze, a váltakozó hangulat sokszor fagyiért is kiált!

 



Azon túl, hogy élete párját a tenyerén hordozza, felmerült a kérdés – főleg egy szexi énekes esetében… igen-igen a sztereotípiák –, hogy mégis mit gondol az apaságról:

„Készen állok rá, hogy apa legyek. Arra születünk, hogy szülők legyünk, ezért vagyunk itt. Minden egyéb jó, de nem az a küldetésünk!” – nyilatkozta.

És valószínű, hogy a párválasztás idején is ez járhatott a fejében, hiszen azon túl, hogy amikor bemutatták Behatinak, rögtön tudta, hogy feleségül veszi, már az első pillanattól kezdve tervezték, hogy közös babájuk legyen. Így nem ijedtek meg, amikor megtudták a nagy hírt, sőt az énekes cuki Insta-posztban tudatta a világgal örömhírület:

„A két kedvenc Lakers rajongóm”

 


Forrás: etonline
Képek: Instagram

#Celebklub#adam levine#behati prinsloo#maroon 5#baba#apuka#várandós#terhes

Címlapról ajánljuk