Celebklub

Szemet vetett a monacói herceg Hosszú Katinkára?

rtl.hurtl.hu

2016. június 6. 17:15

Az Iron Lady 6 éremmel zárta az úszóversenyt. A győzelem után a herceg látta vendégül a magyar sportolót.

A Mare Nostrum versenysorozat monacói állomásán öt arany- és egy ezüstérmet nyert a magyar sportolónő, aki a nemesfémeken kívül 37 ezer eurónyi pénzdíjat is átvehetett.

 


A megmérettetés után II. Albert herceg gálavacsorát adott Katinkának, ahol megkapta a versenyen gyűjtött pénzdíjat is. Az úszónőt természetesen férje is elkísérte, és támogatta az úszóverseny minden pillanatában.

A hollywoodi filmsztár, Grace Kelly fia egyébként rajong a sportért, ezért sem meglepő a gesztus. Bobosként részt vett öt téli olimpián is, fekete öves karatés, de a Dakar Rallyn is indult már. Felesége Charlène szintén sportoló volt, úszóként képviselte hazáját az olimpián.

 


A versenysorozat következő állomása: Canet-en-Rousillon. Reméljük Katinka ott is ilyen fantasztikusan fog szerepelni! Hajrá Iron Lady!

Másik kedvenc úszónk Gyurta Dániel sem rest, most Hódmezővásárhelyen edz a bombaforma érdekében, hiszen nyakunkon az olimpia.

 


A londoni vizes Európa-bajnokságon is nagyon jól szerepeltünk, kedvenc úszóink számos érmet bezsebeltek! Cseh László két aranyat nyert, 100 és 200 pillangón győzött. Ha érdekel az élménybeszámolója, kattints a videóra!

Forrás/képek: Facebook

#Celebklub#hosszú katinka#úszó#úszó eb#verseny#Sport#gyurta dani#gyurta#úszóverseny#cseh laci#cseh lászló#monaco

Címlapról ajánljuk