Celebklub

Miley Cyrus terhes?

rtl.hurtl.hu

2016. május 12. 14:49

Fény derült a botrányhősnő féltve őrzött titkára: a huszonhárom éves énekesnő állítólag gyermeket vár! 

Az örömhírt a pár egyik közeli ismerőse árulta el az egyik tengerentúli lapnak. Miley egy szűk baráti körben már be is jelentette a gyermekáldást, viszont a nagyérdeműt nem szerették volna beavatni. Az énekesnő minden gondolata a baba körül forog, és nagyon boldog, ami ebben az esetben egyáltalán nem csoda.

 

„Korábban gyakran volt hányingere. Ekkor már ő is tudta, hogy terhes lehet.”

 

– árulta el az informátor a lapnak, aki hozzátette, hogy az énekesnő már el is kezdte szervezni az esküvőjüket, hiszen nem szeretne nagy hassal oltár elé álni.  Sok boldogságot kívánunk, és csak remélni tudjuk, hogy Miley kiscicája nem köp majd bele Liam levesébe. 

Egyes amerikai magazin szerint Cyrus terhessége egyenesen hazugság. A szóban forgó cikk megjelenése után, egy másik hírességekkel foglalkozó lap cáfolta az informátort megszólaltató bulvárlapot. Állításuk szerint töbször próbálkoztak már Miley Cyrus terhességéről szóló pletykák elindításával, több-kevesebb sikerrel. Legutóbb 2014-ben történt hasonló, de az idő természetesen igazolta ezt a bulvárkacsát is. Lehet, hogy újra a bolondját járatják a több millió rajongóval? 

Január közepén mi is beszámoltunk arról, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth korábban már jegyben jártak. Volt rá okunk: Miley tudatosan, több alkalommal villantott eljegyzési gyűrűt az őt követő fotósoknak. Áprilisban Liam a helyi sajtónak adott interjújában szögezte le, hogy szó sincs lánykérésről, ám néhány paparazzo fülön csípte a az álompárt az eljegyzési ebédjük után. Miley és Liam rapszodikus kapcsolatán már mi sem tudunk kiigazodni, azonban a pár élete legkevesebb kilenc hónap múlva teljesen megváltozik majd, persze ha igaznak bizonyulnak a hírek.

 

Forrás: Life and Style, Gossip Cop
Fotó: Instagram

#Celebklub#miley cyrus#terhes#kisbaba

Címlapról ajánljuk