Celebklub

Madonna fia nagyon durva jelzővel illette az anyját

rtl.hurtl.hu

2016. április 3. 13:37

Madonna és Rocco kapcsolata nagyon durván elfajult! A tizenöt éves fiú a lehető legkeményebb jelzővel illette a saját édesanyját.

Rocco egyértelműen az apjával és annak feleségével szeretne maradni, ezt már több fórumon is hangoztatta, mind a bíróságon, mind a közösségi oldalakon. A napokban viszont a srác egy olyan jelzővel illette a saját anyját, amit senki sem venne jó néven.

Madonna fia januárban törölte magát az Instagramról, most pedig újra aktiválta a profilját, ahol önmagáról csak ennyit írt: "egy r*banc fia." 



Bár a kifejezésnek megannyi jelentése lehet, ebben az esetben valószínűsíthető, hogy nem véletlenül írta ezt magáról a popdíva fia. Rocco és az anyja -  idén először -  kedden fognak találkozni, bár a srác kijelentette, hogy az apjával szeretne maradni, és nem akar visszamenni New Yorkba.

Az énekesnő kénytelen beletörődni, hogy gyermeke apját választotta helyette. A bíróság nemrégiben Guy Ritchie-nek ítélte  Roccót, akinek kifejezett kérése volt, hogy Londonba költözhessen Madonnától.
 
#Celebklub#madonna#rocco#guy ritchie

Címlapról ajánljuk